Haftalık burç yorumları açıklandı

Haftalık burç yorumları açıklandı
Astrolog Sitare İnal, 6 - 12 Aralık haftasında burçları bekleyen gelişmeleri yorumladı.

İşte haftalık burç yorumları

KOÇ BURCU

Bu hafta iş hayatınız ve yöneticilerinizle ilgili konularda önemli gelişmeler olabilir. İlişkiler hem de maddi konularda kısıtlanmış ve baskı altında hissedebilirsiniz. Yöneticilerinizle veya toplum önündeki durumunuzla ilgili konular içinden bir türlü çıkamayabilirsiniz. Ev, aile ve iş konularını dengelemeniz gerekebilir. Toplum önündeki yerinizle ilgili belli netleşmeler veya tamamlanması gereken konulara yoğunlaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda sizi yoran mevzular içinde olabilirsiniz.

Hayata bakışınızı değiştireceğiniz veya sorgulayacağınız konular gündeme gelebilir. İletişim, eğitim ve ticari konularla ilgili gelişmeler ve tamamlanmalar olabilir. Uluslararası işler, yabancı kültürlerle ilgili konular, yayıncılık, medya veya akademik konularda da gelişmeler olabileceği gibi bu konularla ilgili koşulları yönetmekte zorlanabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bu hafta krizli konulara karşı dikkatli olmalısınız. İletişimden kaynaklanan stresler olabilir. Finansal konular, miras, banka işleri, krediler ve borçlanma konularında gelişmeler olsa da dikkatinizi dağıtan konular da olabilir. Eşinizin ortağınızın parasıyla ilgili konulardaki olayları tamamlamaya başlayabilirsiniz. Kendi kaynaklarınızı dengeleme yoluna gidebilirsiniz. Bununla birlikte bu konularla ilgili konuşma ve yazışmalarda da sorun çıkabilir.

Eş ve ortaklı konularda karşınızdakinin gücünü yadsımayın, kontrolü elinde tutuyor olabilir. Tembellik edip tüm kontrolü karşınızdakine bırakabilirsiniz. Hayata bakışınızı değiştireceğiniz veya sorgulayacağınız konular gündeme gelebilir. İletişim, eğitim ve ticari konularla ilgili gelişmeler ve tamamlanmalar olabilir.

İKİZLER

Bu hafta ilişkilerinizle ilgili konular ön planda. Eşiniz, ortağınız veya en yakın dostunuzla ilgili konularda yeni başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin hayatındaki dalgalanmalardan etkileniyor olabilirsiniz. İlişkileri dengelemek zor olabilir. Değişkenlikler ve yönetemediğiniz konular keyfinizi kaçırabilir. Çalışma hayatınız ve çalışma koşullarınızda hızlı ve mücadele gerektiren koşullar içinde olabilirsiniz.

İlişkiler açısından karşınızdaki insana bağımlı olduğunuz bir süreç içindesiniz. Ortaklı konularda özellikle finansal mevzularda krizler olabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Finansal konular, miras, banka işleri, krediler ve borçlanma konularında gelişmeler olsa da dikkatinizi dağıtan konular da olabilir. Eşinizin ortağınızın parasıyla ilgili konulardaki olayları tamamlamaya başlayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Bu hafta çalışma hayatınızdaki koşullara yoğunlaşabilirsiniz. Çalışma ortamınız ve iş arkadaşlarınızla ilgili yeni konular gündeminizde. Sağlık konusunda hassasiyetler içindeyseniz kendinize özen gösterin. Bilinç altınınızda veya düşüncelerinizde sizi yoran konular sizi dengesizleştiriyor olabilir bu sıralar. Bunlarla birlikte hizmet alıp verdiğiniz yerlerdeki ilişkileriniz de hayatınızda ön plana çıkabilir. Fayda sağlama çabası içinde birçok iş peşinde koşturuyor olabilirsiniz.

Geleceğinizle ilgili konularda daha yoğun istekler içinde olabilirsiniz. İlişkiler ve aşk hayatınızla ilgili konularda tutkulu ve istekli yaklaşabilirsiniz. Bu konuda kafanıza koyduğunuzu yapabilir, inandığınız şeyin peşinden gidebilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızla ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış ve hatta zorlanmış hissedebileceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bu hafta iletişimle ilgili konularda yoğunluk içinde olabilirsiniz. Hafta başı işleri toparlamak için fırsatlarınız olacak. Eğitim, ticari ve teknik konularda ilerleme içinde olabilirsiniz. Belirsiz koşullar keyfinizi kaçırabilir. Finansal konularda stres yaratacak konulara karşı daha dikkatli kararlar almalısınız. Gizli ve karmaşık konularda sizi strese sokabilir. Yeni şeyler öğrenmek ve eğitim almak isteyebilirsiniz.

Maddi konular ve yeteneklerinizle ilgili hareketlenmeler gündeme gelecektir. Kendinizi sabırsız ve biraz da huzursuz hissedebilirsiniz. İletişimin ve haberleşmenin çok yoğun olduğu bir hafta olacak sizin için. Kafanızın içindekileri netleştirmek biraz zaman alabilir. Ailenizden destek alsanız da bu sizde fazlaca baskı yaratabilir.

AKREP BURCU

Bu hafta maddi konular ve yeteneklerinizle ilgili yeni başlangıçlar ve hareketlenmeler gündeme gelecektir. Kaynaklarınızı kullanacağınız işleriniz de çok farklı fikirler içinde olabilirsiniz. İletişimin yoğun olabilir, eğitimler ve yazışmalarla ilgilenebilirsiniz. Bunlar üzerinizde çok fazla baskı yaratabilir. Düşüncelerinizdeki olumsuzluklar duygularınızı etkileyecektir, iletişimlerinize dikkat edin. Kişisel olarak dayanıklı ve güçlü olduğunuz bir haftadasınız.

Yakın çevrenizden ve kardeşlerinizden alacağınız destekleri de iyi değerlendirin. Ticari ve teknik atılımlar için kendinizi zorluyor olabilirsiniz. Yetenekleriniz ve kazanımlarınızla ilgili çok kafa yorabilirsiniz. Bu konularla ilgili aldığınız sorumluluklar sizi yoruyor olabilir. Yeni fikirler ve oluşumlar için kendinize zaman tanıyın.

OĞLAK BURCU

Bilinçaltınızda sizi endişelendiren konuları ortaya çıkarabilir. İş hayatınızla, sağlığınızla ve ilişkilerinizle ilgili konular kafanızı biraz kurcalayabilir. Başlatmak istediğiniz konular konusunda emin olmayabilirsiniz. Biraz hesap kitap yapacaksınız gibi duruyor. Kar zarar dengesi çıkarabilirsiniz. Bu hafta kendinizi işe ve teknik konulara adamış gibi görünüyorsunuz. Gelecek planlarınızla ilgili mücadeleye ve yeni fikirlere açıksınız.

Kişisel gündeminizi daha fazla ortaya çıkacağını söyleyebilirim. Sizinle ilgili konularda hassasiyetler var, çok fazla her şeyi kafaya takmamanızı öneririm, bu sağlığınız için iyi olmayabilir. İlgilendiğiniz şeyler yorucu olabilir. İlgilendiğiniz konular, ilişkiler, para, sanat veya moda gibi konularda kendinizi baskı altında hissediyor olabilirsiniz.

BALIK BURCU

İş hayatınız ve yöneticilerinizle ilgili konularda önemli gelişmeler olabileceği bir haftadasınız. Yeni başlangıçlar ve hareketlenmeler olabilir. Ev, aile ve iş konularını dengelemeniz gerekebilir. Toplum önündeki yerinizle ilgili belli netleşmeler veya tamamlanması gereken konulara yoğunlaşabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda hareketli olabilirsiniz yine de kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Yaratıcı olan konularda başarı sağlayabilirsiniz.

Uluslararası bir iş yapıyorsanız veya üniversite ile ilgili konular varsa hayatınızda bunları geliştirmek için iyi bir fırsat olabilir. Yayıncılık, medya, sosyal medya ve tutkulu olduğunuz konularda inandığınız şeyin peşinden gidebilirsiniz. Yeni ve farklı bakış açıları katacağınız bir sürece girmiş olabilirsiniz. Yaşadıklarınızı iyi ön görmeye çalışın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.