Apple Car’da deprem! Önemli isimler ayrılıyor

Apple Car’da deprem! Önemli isimler ayrılıyor
Apple, tam otonom elektrikli otomobil geliştirmek için çalışmalarına devam ederken projenin yönetim ekibinden önemli isimler ayrılıyor.

Apple Car’da deprem! Önemli isimler ayrılıyor

Apple’ın Apple, tam otonom elektrikli otomobil geliştirmek için çalışmalarına devam ederken projenin yönetim ekibinden önemli isimler ayrılıyor.

Donanım Haber’in bilgilerine göre, Cupertino merkezli teknoloji devinin çalışmalar yürüttüğü Apple Car projesinin yönetim ekibinde değişiklikler devam ediyor.

Son olarak Apple Car'ın radar sistemleri mühendislik şefi Eric Rogers, uçan taksi girişimi Joby Aviation'a gitti. Batarya ekibinin mühendislik şefi Alex Clarabut ve donanım mühendisliği şefi Stephen Spiteri de başka bir uçan taksi girişimi olan Archer Aviation'a katıldı.

Bu ayın başlarında, Apple Car mühendislik direktörü Michael Schwekutsch da Archer Aviation için Apple'dan ayrıldı ve Eylül ayında proje lideri Doug Field, üç yıl çalıştığı projeden ayrılıp Ford'a geçiş yaptı.

Apple'ın şimdiye kadar aldığı patentlerden yola çıkarak 2025 yılında tanıtılması beklenen Apple Car'ın konsept görüntüleri paylaşıldı. Konsept görüntüler oluşturulurken şirketin tasarım felsefesinin de dikkate alındığı belirtiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.