Apple, bir uygulamanın daha fişini çekti... Dark Sky artık kullanılamayacak

Apple, bir uygulamanın daha fişini çekti... Dark Sky artık kullanılamayacak
Apple, 1 Ocak itibariyle, IOS kullanıcıların en çok tercih ettiği hava durumu uygulaması Dark Sky'ı tamamen kaldırdı. App Store'dan eylül ayında kaldırılan Dark Sky uygulaması, kullanıcılar için çalışmayı durdurdu. 2 yıl önce satın aldığı uygulamayı sonlandırış oldu.

App Store''dan  eylül ayında App Store''dan kaldırılan Dark Sky uygulaması, 1 Ocak itibariyle mevcut kullanıcılar için durdurdu. Böylece Apple, 2020 yılında satın aldığı uygulamayı 2 yıl aradan sonra sonlandırmış oldu.

Popüler hava durumu uygulaması Dark Sky, Apple tarafından tamamen sonlandırıldı. iPhone kullanıcıları tarafından severek kullanılan ve en çok indirilen hava durumu uygulaması Dark Sky, 1 Ocak itibariyle hiçbir Apple cihazında kullanılamayacak.
 

DARK SKY''IN FİŞİ ÇEKİLDİ
Mart 2020''de Apple tarafından satın alınan Dark Sky uygulaması, o zamandan beri iPhone kullanıcıların severek kullandığı bir hava durumu uygulaması oldu.

Hava tahmin raporları, yüksek çözünürlüklü haritalar ve saatlik yağış ihtimalleri dahil içerisinde pek çok özelliği barındıran Dark Sky, artık tarihe karıştı.

Apple, Eylül ayında yaptığı duyuruda Dark Sky uygulamasının artık App Store''da yer almayacağını açıklamıştı.

1 Ocak itibariyle Dark Sky uygulaması, yüklü telefonlarda da çalışmayı durdurdu.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.