Ali Koç ‘istifa etmeli’ demişti Mehmet Büyükekşi terfi ettirdi! TFF yönetiminde flaş değişiklik

Ali Koç ‘istifa etmeli’ demişti Mehmet Büyükekşi terfi ettirdi! TFF yönetiminde flaş değişiklik
Türkiye Futbol Federasyonu’nda kısa süre önce görevinden istifa eden Talat Papatya'nın yerine Ali Koç’un görevinden istifa etmesini istediği isim görevlendirildi.

Türk futbolunda özellikle son dönemlerde ardı ardına yaşanan skandallar, futbolseverler kadar TFF yönetiminde bulunanları da etkiliyor.

Hakem Umut Meler’e yapılan yumruklu saldırı, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan ancak skandal olaylar yüzünden maçın oynanamaması, daha sonrasında Türkiye’de oynanan final maçında Fenerbahçe yönetiminin Galatasaray karşısına U19 takımı ile çıkması ve hemen ardından maçtan çekilmesi gibi Türk futbolunda daha önce eşi benzeri görülmemiş pek çok olay yaşandı.

Durum böyleyken, istifaların, yeni isimlerin göreve getirilmesi, terfiler, cezalarla çalkalanan Türkiye Futbol Fenerasyonu’nda bir gelişme daha yaşandı.

Olayların merkezinde olan Fenerbahçe başkanı Ali Koç, “İsim vermeyeceğim ama TFF yöneticilerinden bazılarının özellikle alt lig kulüplerini arayarak menfaat ve maddi anlamda destek konuşmaları yapmalarını son derece yadırgadık. TFF'nin bir yönetim kurulu üyesinin, kulüpleri arayarak 'imza vermeyin' demelerini sizlerin önünde açıklamak istedik. Doğru olanı, bu arkadaşın istifa etmesi” diyerek TFF’deki bazı yöneticileri istifaya davet etmişti.

Ali Koç’un isim vermeden bahsettiği kişinin, 2. ve 3. Lig kulüplerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Volkan Can olduğu iddia edilmişti.

Bu açıklamaların üzerine TFF’den flaş bir hamle geldi. Görevinden istifa eden Talat Papatya'nın yerine Ali Koç'un isim vermeden istifa etmesini istediği Volkan Can'ın getirildiğini duyurdu.

ekran-alintisi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.