Ahmet Ercan etekleri tutuşturdu! 2 ilde beklenen büyük depremi açıkladı

Ahmet Ercan etekleri tutuşturdu! 2 ilde beklenen büyük depremi açıkladı
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan 2 ilde beklenen büyük depremi açıkladı. Ercan, Nevşehir ve Niğde illeri ile ilgili deprem tahmininde bulundu.

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sosyal medya hesabından 2 il için korkutan açıklamada bulundu. Nevşehir ve Niğde illeri için gelecekte meydana gelebilecek en büyük deprem tahmininde bulunan Ercan, her iki ilin deprem güvenli iller olduğunu açıkladı. Nevşehir’de 5.0, Niğde de ise 5,5. Büyüklüğünde deprem olabileceğini belirtti.

İşte Ahmet Ercan’ın paylaşımı:

"Şu illerin gelecekte görebileceği en büyük deprem; Nevşehir; <M5,0, Niğde; <M5,5. Her iki ilimizde deprem güvenli illerdir. Peri bacalarını yüzyıllardır yıkılmamasının nedeni de depremsiz olmasıdır."

ekran-goruntusu-2023-09-20-130914.jpg

Ercan başka bir paylaşımında ise, Malatya, Kırklareli, Manisa, Mardin, Muğla ve Muş illerini de işaret etti. Malatya'da uzun bir süre deprem beklenmediğinin altını çizen Ercan, ayrıca Muğla deniz kıyılarında Güney Ege dalma batma kuşağı depremlerinde süpürtü (tsunami) olasılığı olduğunu söyledi.

Ahmet Ercan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Şu illerin gelecekte görebileceği en büyük deprem; Malatya; M6,7 (artık deprem uzun süre olmaz) Kırklareli; <M5,0, Manisa; M6,9, Mardin; <M5,0, Muğla; M7,1, Muş; M6,7. Muğla deniz kıyılarında Güney Ege dalma batma kuşağı depremlerinde süpürtü(tsunami) olasılığı var."

ekran-goruntusu-2023-09-20-132014.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.