Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması ‘İnanç ve güven bitince kaos çıkar'

Acun Ilıcalı’dan Fenerbahçe başkanlığı açıklaması ‘İnanç ve güven bitince kaos çıkar'
Hull City takımının sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe başkanlığı seçimleri hakkında konuştu. Ilıcalı, başkanlık için yeşil ışık yaktı.

İngiltere merkezli Hull City takımının sahibi ünlü isim Acun Ilıcalı, Fenerbahçe’nin başkanlık seçimleriyle alakalı katıldığı bir YouTube kanalında konuştu.

Ali Koç’un yaklaşan başkanlık seçimlerinde adaylığını koymayacağı açıklamasının üzerine ileride Fenerbahçe başkanlığına aday olabileceğini söyleyen Ilıcalı, takıma açık kapı bıraktı.

acun-ilicalidan-fenerbahce-baskanligina-yesil-isik-bh1w.webp

“OLMAM DİYEMEM”

Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını söyleyen Ali Koç’un ifadelerinin hakkında konuşan Acun Ilıcalı, “Şartlar onu gerektirirse, öyle bir şey olursa 'Fenerbahçe Başkanı olmam' diyemem” ifadelerini kullandı.

Ilıcalı, öte yandan yabancı hakem uygulamasının tansiyonu düşüreceğini, yabancı futbolcu ve teknik direktör nasıl geliyorsa yabancı hakemin de gelebileceğini düşündüğünü sözlerine ekledi.

“İNANÇ VE GÜVEN BİTİNCE KAOS ÇIKAR”

Kendisinin yurt dışında Türkiye’yi temsil eden bir insan olduğunun altını çizen Ilıcalı, yabancı hakem konusuna sıcak baktığını vurgulamasının ardından, “İngiltere'de hakem hata yaptığı zaman art niyet aranmıyor, bizim hakem hatalarımızda art niyet aranıyor. Güven bitmiş. İnanç ve güven bitince kaos çıkar” dedi.

Son maça bakıldığında bir tek Trabzonspor seyircisinin agresif olmadığını söyleyen Ilıcalı, “Eğer maç altmışıncı dakikada tatil olsaydı bugün konuşulan konular olmayacaktı. Tansiyonun yükseldiği bir ortamda hakem devam diyor.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

ALİ KOÇ İLE İLGİLİ KONUŞTU

Ilıcalı, öte yandan Ali Koç ile ilgili söylemlerde de bulundu. Koç’un zamanını ve parasını takıma harcadığını söyleyen ünlü isim, Fenerbahçe’ye faydalı olacağını düşündüğünü de vurguladı. Ilıcalı, “Başkanımın arkasındayım.” diyerek başkan Ali Koç’u kalmaya ikna etmek için elinden gelen her şeyi yapacağını da dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.