Acun Ilıcalı bir futbol kulübü daha satın alıyor 'Ayrıntıları tek tek açıkladı'

Acun Ilıcalı bir futbol kulübü daha satın alıyor 'Ayrıntıları tek tek açıkladı'
Acun Ilıcalı bir futbol kulübü daha alacağını ve bu kulübün hangi ülkeden olacağını canlı yayında açıkladı.

İngiltere 2. Ligi Championship’te şampiyonluk için mücadele veren Hull City’nin sahibi olan başarılı iş adamı Acun Ilıcalı, yeni futbol kulübü satın alacağını ve bu kulübün hangi ülkeden olacağını açıkladı.

Bir süre önce İngiliz ekiplerinden Hull City’i satın alan ve Primier Lig’e çıkarmaya çalışan iş adamı Acun Ilıcalı, İrlanda’dan bir futbol kulübü almaya niyetlenmiş ancak bu kararından bir süre sonra vazgeçmişti.

Başarılı iş adamı Ilıcalı, yeni bir futbol kulübü almak için rotasını Slovenya’ya çevirdiğini ve buradan bir kulüp satın almak istediğini, ayrıca UEFA Başkanı Ceferin ile arasında geçen görüşmeyi şu cümlelerle açıkladı:

“Şimdi Slovenya’yı düşünüyoruz, Yunanistan’da biraz vakit geçirdik ama istediğimiz takımı bulamadık. Slovenya Ligi’nin bizim için doğru lig olduğunu düşünüyoruz ekip olarak. Bir değişiklik olmazsa Slovenya’dan yakın zamanda kulüp satın alabiliriz. Slovenya’da takım alma projem var. Kendisi de Sloven olduğu için görüştük. Fenerbahçe maçının ardından İstanbul’da da bir araya geldik. O konuda sağ olsun hem dünya hem Avrupa futbolunu konuşmak çok güzel bir şey. Bazı fikirlerim var dünya futbolu ile ilgili onları anlattım ona. Sağ olsun o da dinledi. Slovenya’daki kulüp konusunda da görüşmelerimiz var. Bakalım bundan sonrası kısmet artık.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.