2019 seçimlerini bilmişti 'Nuray Sayarı İstanbul'u kimin kazanacağını açıkladı'

2019 seçimlerini bilmişti 'Nuray Sayarı İstanbul'u kimin kazanacağını açıkladı'
2019'da Ekrem İmamoğlu'nun, 2023 genel seçimlerinde ise AK Parti'nin kazanacağını bilen Ünlü Astrolog Nuray Sayarı 31 Mart'ta seçimlerinde İstanbul'u kimin kazanacağını açıkladı.

Seçimlere sayılı günler kala, Türkiye nefesini tutmuş, sandıktan çıkacak sonuçları merakla beklemektedir. Seçim yarışının son virajına girilirken, ünlü astrolog Nuray Sayarı'nın dikkat çeken bir öngörüsü ortaya çıktı. İddialara göre, Sayarı 2019'da Ekrem İmamoğlu'nun kazanacağını, 2023 genel seçimlerinde ise AK Parti'nin galip geleceğini tahmin etmişti. Şimdi ise 31 Mart'taki İstanbul yerel seçimleri için önemli bir tahminde bulunmuş durumda.

Seçim atmosferi giderek yoğunlaşırken, sokak röportajları ve anket şirketlerinin çalışmaları seçmenin nabzını tutmada önemli bir rol oynamaktadır. Nuray Sayarı'nın geçmişteki tahminleri göz önüne alındığında, İstanbul'da kimin galip geleceğine dair yapmış olduğu yorumlar oldukça dikkat çekicidir.

ekran-goruntusu-2024-03-23-141050.png

İSTANBUL'DA KİMİN KAZANACAĞINI SÖYLEDİ

TV100'deki Özgür İfade programına katılan Sayarı, İstanbul'da seçimi kimin kazanacağı konusunda gelen soruya dair şu ifadeleri kullandı:

"En son yapılan seçimlerde bütün meslektaşlarım yorum yaptı. Ben 'Hiçbir şey değişmeyecek, mevcut hükümet devam edecek' yorumunda bulunmuştum. Cumhuriyet haritasına bakarak bütün liderlerin haritalarını birleştirerek kim kazanacak diye baktığımda bu sonuca varmıştım. Şimdi bir belediye seçimlerimiz var. Ben de bir yorumda bulunayım. İstanbul'u Murat Kurum alacak. Kendisi boğa burcu, haritaları birleştirdiğimde Murat Kurum'un kazanacağını görüyorum."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.