14 Şubat'ta ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı

14 Şubat'ta ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı
14 Şubat kimisi için mutlu geçerken kimisi için de ayrılık acısıyla geçiyor.

Adana'da 14 Şubat Sevgililer Günü, birçok çiftin romantik hediye alışverişleriyle geçerken, bazıları ise sevdiklerinin isimlerini dövme olarak vücutlarına kazıtarak anlamlandırmaya çalışıyor. Ancak, ayrılan çiftlerin yaşadığı dövme sildirme telaşı da gözlerden kaçmıyor.

Kız arkadaşı Melek’in ismini koluna ‘Meleğim’ diye yazdıran Hasan Tektaş ayrılınca sevgililer Günü'nde dövmesini sildirmeye karar verdi.

Hasan Tektaş, duygularını şu şekilde ifade ediyor: “Kız arkadaşımdan ayrıldım. Gitmeyecek dediğim insan gitti. 1 aydır ayrıyız hiç umut kalmayınca sildirme kararı aldım. Üzülüyorum, gitti. Gitmeyecek dedim o da gitti. Sildirirken çok acıyor ama onun gidişi daha çok acıttı.”

Dövme silme işlemini yapan kuaför Ercan Ocaklı da bu durumun üzücü olduğunu belirtiyor. Ocaklı, “Bugün insanların sevinmesi gerekirken bazı kişiler üzgün. Sevdikleri kızların isimlerini dövme yaptıran kişiler bugün gelip o dövmeleri sildiriyor. Bizler de silerken üzülüyoruz. Sildirmenin yanındaki acı, sevdiğin insanın gitmesinin yanında hiç can acıtmıyor. İnsanlara hayat sevdikçe güzel mesajını vermek istiyorum” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.