100 lirayı hala çok para sanan AKP adayı sosyal medyanın dilinde Simitçi çocuk şaştı kaldı

100 lirayı hala çok para sanan AKP adayı sosyal medyanın dilinde Simitçi çocuk şaştı kaldı
Partiler adaylarını açıkladı, adaylar da seçim çalışmaları çerçevesinde yavaş yavaş sokağa inerek vatandaşlarla diyalog kurmaya başladı. Ancak AKP Diyarbakır belediye başkan adayı Halis Bilden ile simitçi çocuk arasında yaşanan diyalog seçimden sonra bile unutulacak gibi değil...

Eskiden beri Türk halkı ünlülerin ya da siyasilerin simitçi ya da midyeci tepsilerini satın alarak çocukları o gün çalışmaktan kurtarmasına alışıktır. Ancak hareketi yapan isimlerin verdikleri para genellikle bir tepsi simit parasının üzerinde olurdu.

100 TL'yi hala çok para sanan AKP Diyarbakır Belediye Başkan adayı Halis Bilden bu parayla simitçi çocuğun tüm simitlerini almaya çalıştı ve simitleri dağıtmasını istedi. Sadece 10 simit alınabilen 100 lira karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen simitçi çocuk ise Halis Bilden'e kendi şivesi ile "100 liraya simit gelmiyi" diye seslendi.

Simitçi çocuğa açık ara borçlu kaldığının farkında olmayan Halis Bilen ise çocuğun daha çok para istediği sanarak "He parayı beğenmiyin he" diyerek yürümeye devam etti.

AKP'li aday Bilden'in yanında bulunan kişiler ise Bilden'i düştüğü durum nedeniyle uyarmamaları ve kahkahalarla gülmeleri dikkat çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.