Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu '4 gözaltı'

Zonguldak'ta uyuşturucu operasyonu '4 gözaltı'
Zonguldak'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 8 şüpheliden 4'ü uyuşturucu madde ticareti suçuyla gözaltına alındı.

Gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonuyla ilgili elde edinilen bilgilere göre, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından 3-4 Nisan 2024 tarihleri arasında Merkez ilçe ve Devrek ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda

Narkotik operasyonunda E.A, A.G, Ö.E, M.E, İ.Y, M.Y, İ.Y ve T.K isimli 8 şüpheli yakalandı.

Yapılan operasyonda ele geçirilen maddeler ve şüpheliler hakkında bilgi vermişsiniz. E.A, Ö.E, M.E, ve İ.Y isimli şüphelilerin "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak" suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakıldıkları belirtilmiş. Diğer yandan A.G, M.Y, İ.Y, ve T.K isimli şüphelilerin ise "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak" suçundan gözaltına alındı.

Bu durumda, E.A, Ö.E, M.E, ve İ.Y isimli şüphelilerin uyuşturucu kullanımıyla ilgili olduğu ve adli işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Diğer yandan A.G, M.Y, İ.Y ve T.K isimli şüphelilerin uyuşturucu ticaretiyle suçlandıkları ve gözaltına alındıkları belirtilmiş. Şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından Devrek Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.