Zeynep Beşerler'in seçim yorumu başına bela oldu

Zeynep Beşerler'in seçim yorumu başına bela oldu
Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler sosyal medya hesabı üzerinden seçimle ilgili yaptığı yorum tepkilere neden oldu. Beşerler'in "Gerizekalı" ifadesini kullanması üzerine savcılık soruşturma başlattı.

Türkiye''de dün milyonlarca vatandaş, cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili genel seçimi için sandık başına gitti. Seçimlere büyük katılım sağlanırken sandık sonuçları da gelmeye devam ediyor. Yaptığı paylaşımlarla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''na destek veren oyuncu Zeynep Beşerler''in vatandaşlardan bahsederken "Gerizekalı" ifadesini kullanması tepki çekti.

"BU ÜLKE İÇİN BU KADAR GERİZEKALI FAZLA"

Rol aldığı dizilerdeki başarılı performansıyla çok konuşulan Zeynep Beşerler, cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nu destekleyen isimler arasında yer alıyor. Sandıktan çıkan sonucu beğenmeyen oyuncu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bu ülke için bu kadar gerizekalı çok fazla. Yazık..." ifadelerini kullandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilli seçimlerinin sonuçlarına ve deprem bölgesindeki seçmenlere yönelik sosyal medya hesaplarından gerçek dışı ve yanlış algı oluşturacak nitelikte kamu düzenini bozmaya yönelik, gerçeğe aykırı bilgileri yayan ve provokatif paylaşımlar yapan sosyal medya hesaplarıyla ilgili olarak resmen soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Savcılık ünlü oyuncu içinde resmen soruşturma başlatmış oldu. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.