Zekasına güvenenler teste Resimdeki yanlışları 9 saniyede bulanlar yüksek IQ'ya sahip kabul ediliyor

Zekasına güvenenler teste Resimdeki yanlışları 9 saniyede bulanlar yüksek IQ'ya sahip kabul ediliyor
Zeka oyunları, beyninizi zorlayan ve geliştiren aktivitelerdir. Bu oyunlar, bilişsel becerilerinizi artırmak ve yaşlanma ile ilgili bilişsel gerilemeyi önlemek için faydalıdır.

Bu bulmaca, uçurum kenarında duran dağ keçisinin iki fotoğrafını karşılaştırmanızı istiyor.

56654.jpg

Fotoğrafların arasında 3 fark var ve bunları bulmak için sadece 9 saniyeniz var. Bu farkları bulmak, yüksek IQ'ya sahip olanların işi. Fotoğraflar birbirine çok benziyor ama dikkatli bakarsanız 3 farkı görebilirsiniz. Bu farkları bulduysanız tebrikler, zekanız çok yüksek. Eğer 9 saniyede bulamadıysanız da üzülmeyin. Doğru cevabı haberimizin sonunda bulabilirsiniz. 3 farktan ikisi kolayca görülebilir ama sonuncusu biraz zorlayabilir. Bakalım siz bulabilecek misiniz?

Bu zeka oyununda, farklılıkları bulmak için görsel algınızı kullanmanız gerekiyor. Resimdeki dağ manzarasında, keçi ve bulut arasında gizlenmiş 3 fark var. Bu farkları bulmak için resmi dikkatlice inceleyin ve küçük detaylara odaklanın. Dağların arkasındaki bulutun şekline, keçinin kulağının rengine ve ön bacağının yününün kalınlığına bakın. Bu ipuçlarını takip ederseniz, 3 farkı kolayca bulabilirsiniz.

55595945.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.