Yuva kuracaklara banyo düzenleme tüyoları 'Bu yöntemler enerjiyi şıp diye yükseltecek'

Yuva kuracaklara banyo düzenleme tüyoları 'Bu yöntemler enerjiyi şıp diye yükseltecek'
Evde bulunduğumuz vakitlerde en fazla kullandığımız alanlardan biri olan banyoları daha kullanışlı ve enerjisi yüksek hale getirmek mümkün.

Bir evin en önemli bölümlerinden biri de banyosudur. Yeni bir ev kuranların bilmesi gereken birkaç tüyoyla, bu alan da enerji saçan bir yer haline dönüşebilir. Aynı zamanda kullanışlı bir alana dönüşerek, hızlı yaşamlarda yorucu olmaktan uzaklaşabilir. O halde banyolarda nasıl bir düzen kurulabilir?

banyo2.jpg

KARMAŞAYI ÖNLEYEN ORGANİZÖRLER KULLANIN

Her evde en çok kullanılan alanlardan biri olan banyolar, ufak tefek günlük eşyalarıyla kalabalık yaratırlar. Banyonuz küçük de olsa büyük de olsa düzenini korumak için uygun malzemeleri kullanmalı, karmaşadan uzaklaştırmalısınız.

banyo1.jpg

Raflarda kalabalık görünen diş fırçaları, saç tarakları, sabunlar gibi tüm banyo malzemelerini gruplandırıp dolap içlerinde kullanılabilen kutu ya da sepetlere koyabilirsiniz. Ardından banyo çekmecelerine veya dolap içi raflara bu kutu ve sepet türü eşyaları yerleştirebilirsiniz.

SIK KULLANILAN EŞYALARI GÖRÜNÜR YERDE TUTUN

Günlük yaşamın bir parçası olan ve rutinlerinizin baş tacı malzemeleri görünür açık alanlarda tutabilirsiniz. Bunun için de gruplama yapmak adına uygun sepetlerden yararlanabilirsiniz. Bu eşyalar göz önünde olursa, onları aramak ve bulmaya çalışmak için zaman harcamamış olursunuz. Ayrıca toparlamak için dolap içlerine tıkıştırdığınızda var olan düzeni bozabilme riskini ortadan kaldırırsınız.

banyo4.jpg

DEPOLANACAK ÜRÜNLERE BİR YER BULUN

Fazladan depolamaya çalıştığınız havlular, kağıt ürünler, paketli pamuklar gibi yer kaplayan büyük malzemeleri evin başka bir depolama alanında tutabilirsiniz. Bunları banyoda tutarsanız kalabalık görünmesine neden olabilirsiniz. Ayrıca fazla karmaşa banyonun enerjisini kötü etkileyecektir.

ENERJİSİ YÜKSEK VE SICAK BANYO İÇİN DOKUNUŞLAR

Banyonuzu özgünleştirerek keyifli bir alan haline getirmek isteyebilirsiniz. Böyle bir istek, banyonuzdaki enerjiyi yükselterek buranın diğer alanlarla uyum içinde var olmasını sağlayacaktır. Bunun için ufak dokunuşlar yapabilirsiniz.

banyo3.jpg

Banyoya ekleyeceğiniz dekoratif ürünler, mumlar, bitkiler sıcacık bir alan elde etmenize sebep olur. Ancak dikkat edin, çok fazla ürün kullanmak karmaşayı artırabilir. Dozunda dekoratif dokunuşlar yapabilirsiniz.

Banyonuzda yaptığınız dokunuşlarda renk uyumlarına dikkat etmelisiniz. Daha sade ve pastel tonlarında renkler kullanmak, sakin bir banyo elde etmenizi sağlar. Küçük detaylardaki renk ve ton uyumlarına dikkat edin.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.