Yusuf Kavaklı canlı yayında çileden çıktı 'Benim de kulağıma üflüyorlar ama…'

Yusuf Kavaklı canlı yayında çileden çıktı 'Benim de kulağıma üflüyorlar ama…'
Hafta içi her gün Beyaz TV’de yayınlanan ‘Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var’ programında gelen bir soru, Yusuf Kavaklı’yı sinirlendirdi. Kavaklı hem kızdı hem de dalga geçti.

Beyaz TV’de yayınlanan, Nur Viral’in sunduğu bazı günler Emekli müftü Yusuf Kavaklı'nın konuk olduğu Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var programı ilginç bir bölümle dikkat çekti. Seyircilerden soruların alınarak yorumlandığı programda gelen bir soru, Yusuf Kavaklı’yı çileden çıkardı. Sinirlenen Yusuf Kavaklı’nın ilginç sözleri ok konuşuldu.

nursurer.webp

ASTRAL SEYAHAT İLE İLGİLİ GELEN SORU KIZDIRDI

Beyaz TV ekranlarındaki canlı yayında Nur Viral’in seyircilerden gelen soruları okuduğu ve emekli müftü Yusuf Kavaklı’nın cevapladığı bölüme geçildiğinde tuhaf bir soru ekrana getirildi. Viral’in okuduğu soruda “Kocam her gece astral seyahate çıktığını söylüyor. Astral seyahatin dinimizde yeri var mı?” denmesi üzerine, Yusuf Kavaklı’dan tepki geldi.

Yusuf Kavaklı öncelikle astral seyahatin ne demek olduğunu anlamaya çalıştı. Nur Viral’in açıklaması sonucunda, seyirciden gelen soruya cevap veren Kavaklı, “Yok öyle bir şey. İslam’da yok. Sadece rüya görürsün” ifadelerini kullandı.

728xauto.webp

YUSUF GÜNEY HATIRLATILDI

Konuyla ilgili derinlemesine bir açıklama bekleyen Viral, şarkıcı Yusuf Güney’in bir röportajını hatırlatarak “Bunu yapanlar var. Yusuf Güney hep astral seyahate çıktığını söylüyor mesela” dedi. Bunun üzerine daha da sinirlenen Kavaklı, “Kafanı yorma. İslam öyle saçma sapan şeylerle uğraşmaz” açıklamasını yaptı.

1080xauto.webp

Nur Viral’in isteği üzerine Yusuf Güney’in röportajı ekranlara geldi. Yusuf Güney’in astral seyahat macerasını anlattığı röportajda Güney, astral seyahat sırasında kulağından üç kere nefes alan varlıklar olduğunu söyledi. Ayrıca varlıklarla ilgili Güney’in “Kötü niyetli olduklarını anladıkları anda sana öyle bir görünürler ki aklını yitirip geri gelirsin” demesi dikkat çekti.

Kavaklı, bu sözlere sinirlenerek ve aynı zamanda gülerek “Önüne gelen bir şey söylüyor. Geç ya geç. Hikaye anlatıyor. Benim de kulağıma üflüyorlar çok da işe yaramıyor” sözleriyle karşılık verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.