Yürekleri yaralayan iğrenç istismara ilişkin Bakanlık harekete geçti

Yürekleri yaralayan iğrenç istismara ilişkin Bakanlık harekete geçti
Ekşi Sözlük'te bir bebeğin istismar edildiğine dair görüntüler paylaşıldığı iddia edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konu ile ilgili harekete geçti.

Ekşi Sözlük'ten bir bebeğin istismar edildiğine dair görüntülerin olduğu paylaşımı yürekleri yaralamıştı. Gündeme oturan iğrenç iddianın ardından Bakanlık şüphelinin peşine düştü.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Emniyet birimleri ve Bakanlık ekiplerimiz ihbarın ardından hemen harekete geçmiştir. Şahsa yönelik kimlik ve adres tespit çalışmaları devam etmektedir" denildi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Sosyal medyada bir şahsın bir bebeği istismar ettiğine yönelik görüntülerin bulunduğu iddialarına ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür.

Emniyet birimleri ve Bakanlık ekiplerimiz ihbarın ardından hemen harekete geçmiştir. Şahsa yönelik kimlik ve adres tespit çalışmaları devam etmektedir.

Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz söz konusu içerikler ile ilgili erişim engeli ve şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulması için gerekli süreçleri başlatmıştır. Şahsın kimlik tespiti yapılır yapılmaz ilgili adımlar ivedilikle atılacaktır."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.