YouTube’un ücretli özelliği artık bedava oluyor ' Karar birçok kullanıcıyı memnun etti'

YouTube’un ücretli özelliği  artık bedava oluyor ' Karar birçok kullanıcıyı memnun etti'
Milyonlarca kullanıcının, üye olduğu Google’a ait Amerikan çevrimiçi video paylaşım ve sosyal medya platformu YouTube kullanıcıları için devrim niteliğinde bir adım attı.

YouTube ücretli olarak kullanıma sunduğu özelliği artık kullanıcılarına bedava sunucak. Karar, platform kullanıcları tarafından sosyal medyada oldukça olumlu tepkiler aldı.

KULLANICILARI SEVİNDİREN KARAR

YouTube’un kullanıcılarına sağladığı premium hizmet bir çok farklı özelliği de beraberinde getiriyor. Platforma paralı üye olanlar reklamsız video izliyor arka planda oynatma ve resim içinde resim gibi avantajlarla platformdan daha fazla yararlanabiliyorlar. bu özellikler platformu daha işlevsel hale getiriyor ve kullanıcılar da bu özelliklerden oldukça memnun. Yalnızca premium sunulan bu özelliklerden birinin, bütün kullanıcıların kullanımına açılmasına karar verildi.

ÜCRET TALEBİ OLMAYACAK

Resim içinde resim özelliği platform kullanan tüm kullanıcılara, herhangi bir ücret talebi olmadan sunulacak. PİP özelliği olarak da bilinen bu özellik kullanıcının izlediği videoyu ekranın bir köşesine sabitleyerek aynı anda başka işlemler yapabilmesine de olanak tanıyor. öte yandan bu işlem YouTube’un arka planda oynatılmasına da izin veriyor. Bu özellik, sadece premium hesap kullanan üyelere sağlanan bir özellik iken artık ücretsiz açık hale gelecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.