O uygulama akıllı cihazlardan kaldırılıyor 'Çocuklar bayılıyordu'

O uygulama akıllı cihazlardan kaldırılıyor  'Çocuklar bayılıyordu'
Hem çocukların hem de ebeveynlerin sevdiği YouTube Kids uygulaması ile ilgili radikal karar geldi. Artık akıllı televizyonlarda olmayacak.

Akıllı televizyonlarla alakalı arayış içerisinde olan Google, radikal bir karar aldı. Öne sürülen bilgilere göre Google, YouTube Kids uygulamasını akıllı televizyonlardan kaldırmaya hazırlanıyor.

Akıllı televizyonların insan hayatında büyük yer edinmesi, bazı değişiklikleri de beraberinde getirebiliyor. Atılacak yeni adımla bugüne kadar bağımsız olarak kullanımda olan uygulama, bundan sonra YouTube ile entegre şekilde çalışacak.

y2.jpg

DAHA HIZLI VE PRATİKTİ

YouTube Kids uygulamasının akıllı televizyonlardan kaldırılarak YouTube’a entegre edilmesiyle ilgili ebeveynlerin düşünceleri merak konusu oldu. Çünkü uygulamanın kullanımı pratik ve hızlı bulunuyordu. Ancak bundan sonra kullanıcı deneyimi açısından nasıl değerlendirileceği merak konusu oldu.

GOOGLE KARARINI VERDİ

Oyun konsollarının da kapsayacağı bu durum, Android ve iOS kullanıcılarını etkilemeyecek. Bu kullanıcılar uygulamaya aynı şekilde erişebilecek.

y1.jpg

Temmuz ayından itibaren gelecek bu uygulamayla kullanıcıların ekstra bir uygulama indirmek zorunda kalmamaları daha iyi bir deneyim olacak görüşü hakim olsa da merakla bekleniyor.

Google yetkililerinin yaptığı resmi açıklamaya göre, uygulamanın içeriğinin tamamen aynı kalacağı, çocukların güvenliğini sağlamaya devam edeceği öne sürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.