Youtube'da yeni dönem 'Artık daha kolay olacak

Youtube'da yeni dönem 'Artık daha kolay olacak
YouTube, yapay zeka özelliği ile video oynatmalarda artık daha kolay olacak.

YouTube, yapay zeka teknolojilerinin yaygınlaşmasıyla birlikte yeni bir özellik olan bölüm atlama özelliğini test etmeye başladı. Bu özellik, kullanıcıların videoları daha verimli bir şekilde izlemelerine olanak tanıyacak.

Geleneksel olarak, YouTube'da bir video izlerken istenmeyen veya gereksiz bölümleri atlamak için kullanıcılar ileri ve geri sarma düğmelerini kullanıyorlardı.

Ancak, bu yeni yapay zeka özelliği sayesinde artık kullanıcılar, mobil cihazlarda ekranı iki kez dokunarak istedikleri bölüme atlayabilecekler.

Yapılan çift dokunma sonrasında, kullanıcılara atlamak istedikleri bölüm hakkında öneriler sunulacak.

Böylece, kullanıcılar sadece videonun belirli bir bölümünü değil, istedikleri bölümleri atlayabilecekler. Bu özellik, kullanıcıların videoları daha hızlı ve verimli bir şekilde tüketmelerine yardımcı olacak.

Ayrıca, bu yeni özellik sayesinde içerik üreticileri de bölüm atlama için önerilerde bulunabilecekler. Yapay zeka, içerik üreticilerinin belirlediği bölümlere göre kullanıcılara tavsiyelerde bulunacak ve videoları daha erişilebilir hale getirecek.

YouTube'un yapay zeka teknolojilerini kullanarak kullanıcı deneyimini iyileştirmeye yönelik attığı önemli adımlardan biri olarak görülüyor. İlerleyen zamanlarda, bu özelliğin daha geniş bir kullanıcı kitlesiyle buluşması ve yaygınlaşması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.