Yılmaz Erdoğan'a bir destekte Armağan Çağlayan'dan

Yılmaz Erdoğan'a bir destekte Armağan Çağlayan'dan
Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisiyle ekranlara dönüşü, 2 yıldır ilişki yaşadığı Cansu Taşkın'la birlikte olduğunun ortaya çıkması gündeme bomba gibi düştü.

Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın, ilişkilerinin gün yüzüne çıkmasıyla birlikte sarmaş dolaş görüntüleri de magazin gündemini meşgul etti. Ancak bu ilişki, magazin dünyasında yoğun bir tepkiyle karşılandı. Yaş farkı nedeniyle eleştirilen Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ın ilişkisi, magazinseverlerin diline düştü.

Bu yoğun eleştirilere karşın, Armağan Çağlayan'dan ilişkiye destek geldi. Çağlayan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Günlerdir bıkmadan, usanmadan Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın'ı paramparça ediyorsunuz! İki yetişkin insan birbirini sevmiş, aşık olmuş, bir ilişki yaşıyorlar. Mutlular... Kimsenin kimseden şikayeti yok. Size ne bu ilişkiden? Size ne? Bana ne? Hayat onların. Birbirlerini seviyorlar bize ne? Rahat bırakın insanları. Bir huzurla kimse kimseyi sevmesin mi? Bence inadına artık daha çok sevsinler, birbirlerine daha sıkı sarılsınlar. Bırakın yakasını insanların… Yeter da!" ifadelerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2024-04-10-145919.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.