Polis ekiplerinin dur ihtarına uymadı! 48 bin 913 lira ceza kesildi

Polis ekiplerinin dur ihtarına uymadı! 48 bin 913 lira ceza kesildi
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, bir motosiklet sürücüsü polislerin dur ihtarına uymayarak trafiği tehlikeye düşüren hareketlerde bulundu.

Olay, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Karadeniz Ereğli'de yaşanan hareketli anların başlangıcıydı. Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'nda süratli bir şekilde ilerleyen ve trafik kurallarını ihlal eden bu sürücü, polis ekiplerini alarma geçirdi.

Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü, olay yerine hızla intikal eden ekipleriyle birlikte durumu kontrol altına almak için harekete geçti. Ancak sürücü, polisin uyarılarına rağmen durmayarak Kışla Sanayi Sitesi'ne giriş yaptı ve kaçmaya devam etti. Bu tehlikeli hareketlerin ardından motosikletin plakası tespit edilerek arananlar listesine alındı.

Bölgedeki polis ekipleri, motosiklet sürücüsünü yakalamak için yoğun çaba sarf etti. Daha önce de benzer suçlardan işlem görmüş olan bu motosikletin, Osmantepe mevkisinde park halinde bulunması üzerine ekipler harekete geçti. Genç bir sürücünün motosikleti kullanmış olabileceği düşünülerek, aramalar genişletildi ve genç sürücü kısa sürede polis ekiplerince yakalandı.

Motosikletin trafiğe çıkma yasağı bulunduğu ve sürücüye yönelik 48 bin 913 lira cezai işlem uygulandığı belirlendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.