Yeni Peugeot 208'in özellikleri tanıtıldı

Yeni Peugeot 208'in özellikleri tanıtıldı
Yeni Peugeot 208'in görünüm ve teknik düzenlenmeleri yapıldı. İşte Peugeot 208'in yeni özellikleri...

ParaDurumu - Peugeot'ta yer alan açıklamaya göre, 2022 yılında Avrupa’nın en çok satılan otomobili olan Peugeot 208, tamamen yeni bir boyut kazanıyor.

Peugeot ürün gamının ikonik modeli, 400 km menzile sahip tamamen elektrikli versiyonu, yeni tasarımı, ileri teknolojileri ve üstün sürüş keyfi sağlayan yeni güç-aktarma sistemiyle yenilenerek daha gösterişli hale geliyor.

YENİ PEUGEOT 208 ÖZELLİKLERİ

Yeni Peugeot E-208’in bataryası 8 yıl veya 160 bin km garanti ile yollara çıkıyor.

Yeni Peugeot E-208 yine aynı kompakt dış boyutları korumaya devam ediyor.

4.055 mm uzunluğa, 1.745 mm genişliğe ve 1.430 mm yüksekliğe sahip otomobilin 309 litrelik bagaj hacmi de segmenti için geniş bir yükleme bölümü oluşturuyor.

İlk olarak 9X8 Hypercar’da tanıtılan, ardından yeni 508 ve 508 SW’de ve son olarak yeni 2008’de kullanılan yeni Peugeot ışık imzası, artık yeni E-208’e de göz alıcı bir görünüm sağlıyor. Üç uzun dikey ışık pençesi, bu imzanın ayırt edici bir unsuru ve tampondaki parlak siyah eklere entegre edilmiş durumda.

Tüm yeni 208 versiyonlarının merkezinde markanın yeni logosu, Peugeot’nun yeni dönemine yön veren ön ızgarada sunuluyor. Izgara, tamponla uyumlu gövde renginde bir desene sahip. Bu tasarım, ürün gamının elektrikliye geçiş hamlesini yansıtıyor ve yeni E-208’e daha fazla denge katıyor. Izgara ve gövde bölümlere ayrılmış değil. Bir bütün oluşturarak görsel sağlamlığı, verimliliği ve modernliği simgeliyor.

peugeot-e208.jpg

HANGİ RENKLER VAR

Yeni E-208, lansman rengi yeni Agueda Sarısı ile dikkat çekiyor. Bir diğer yeni renk olarak Selenyum Gri ise modernliği vurguluyor. Yeni 208; Agueda Sarısı, Selenyum Gri, Tekno Gri, İnci Siyah, Sedef Beyaz, Elixir Kırmızı ve Vertigo Mavi olmak üzere yedi gövde rengine sahip olacak.

Yeni 208 versiyonları, seçilen renkten bağımsız olarak parlak siyah dikiz aynalarına sahip. Ayrıca GT versiyonu standart olarak parlak siyah çamurluk kaplamaları ve bir opsiyon olarak siyah tavanla donatılıyor.

EN ÇOK SATILAN OTOMOBİL OLDU

2019 yılı sonundaki lansmanından günümüze dünya genelinde yaklaşık 1 milyon adet üretilerek büyük bir başarıya imza atan Peugeot 208, 2021 ve 2022 yıllarında tüm Avrupa’nın ve Fransa’nın tüm segmentlerde en çok satılan otomobili de oldu. Bu benzersiz başarının en büyük oranı E-208’den geldi. Peugeot E-208, 2022 yılında B Segmenti’nde Avrupa’nın en çok satılan elektrikli otomobili oldu.

gjhgj.webp

fghfghfg.jpg

adasd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.