Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Şahin ŞİMŞEK

Şahin ŞİMŞEK

MERCEK

Yeni eğitim yılı hayırlı olsun

Koronavirüsten dolayı uzunca bir süredir kapalı olan okullarımız 2020/2021 Eğitim ve Öğretim dönemi  başladı. Rabbim yardımcıları olsun bütün öğrencilerimize zihin açıklığı versin. Sevgili  öğretmenlerimizden temennimiz şudur. Önce yavrularımızı  Allah'a sonra da sizin şefkatlı ellerinize  emanet ettiğimizi hatırlatmak istiyoruz. Bizim çoçuklarımız sizin evlatlarınızdır. O çocuklar güzel Türkiye'mizin geleceğidir. Birisi vekil olacak, birisi kaymakam olacak, vali olacak, başbakan olacak, cumhurbaşkanı olacak, öğretmen olacak, esnaf ve tüccar olacak. Sizin emeğinizle yetişecek bu evlatlarımız ülkemizin tüm kademelerinde hizmet edecek. Siz değerli öğretmenler ve biz ebeveynler olarak  yetiştireceğimiz bu evlatlarımızı imanlı, vatan sevgisi millet sevgisi, bayrak sevgisi, ezan sevgisi ile eğitsek o sevgileri aşılasak bu güzel ülkemiz ve Demokrasimiz ve Cumhuriyetimiz ilelebet devam edecektir. Matematikten evvel fizikten evvel coğrafyadan önce ahlak edep, haya önemlidir.

Bu makaleyi yazmamdaki asıl amacım, sizi biraz gerilere götürmek. 40 yıl önce İzmir At pazarında sözde bir hoca salya sümük ağlayarak etrafına yüzlerce kişiyi toplamağa başlıyor. Sonra bu sözde hoca terörist FETÖ altın bir nesil yetiştireceğim diye bir çoğumuzun evlatlarını elimizden alarak yurtlarında  okullarında toplantı salonlarında beyinlerini yıkıyarak birer militan olarak yetiştirdi. Pırıl pırıl  evlatlarımızı kendi emelleri uğruna canileştirdi. Vatan haini alçak FETÖ bazılarını savcı, bazılarını hakim yaptı, polis yaptı. Vekil, bakan, danışman vs daha yüzlerce sıfatta kendine hizmet edecek elemanlar yetiştirdi. En sonunda bu canice yetiştirdiği  evlatlarımızın elindeki silahların namlusunu bize çevirtti. Namusumuzu ve vatanımızı korumak için evlatlarımıza  emanet verilen silahları, topları tankları uçakları füzeleri helikopterleri bizim üzerimize saldırttı.Yüzlerce canımızı aldı, yüzlerce kardeşimiz yaralandı. Gayesi  devletimizi yıkmak parçalamak uşaklığını yaptığı ABD'ye peşkeş çekmekti.

Evet değerli hocalarımız biz sizden altın nesil değil, asil nesil yetiştirmenizi istiyoruz. Asiller asla ihanet etmez, vatanını satmaz. Birileri vatanını satıyorsa bilinki o soysuzdur. O zihniyettekiler kendi çıkarları için her şeylerini satar. Satamıyacakları hiç bir kutsal değerleri yoktur. Bundan dolayı ki siz evlatlarımızı asil olarak yetiştirin. Vatanına, milletine, bayrağına dinine diyanetine, demokrasisine, cumhuriyetine şerefine  namusuna sahip çıksın. Haktan hukuktan yana olsun.

Allaha emanet olun.

Kalın sağlıcakla...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları