Yatırım yapacaklar dikkat! Eski Bakanın şirketi halka arz oluyor

Yatırım yapacaklar dikkat! Eski Bakanın şirketi halka arz oluyor
Eski Çevre ve Orman Bakanı, şimdilerde ise Hat-San Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmed Halid İsmail Pepe, şirketin halka arz olacağını duyurdu.

Eski Çevre ve Orman Bakanı, şimdilerde ise Hat-San Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı olan, Mehmed Halid İsmail Pepe, gelirlerinin yüzde 90'dan fazlasının döviz cinsinden olduğunu belirterek, "Finansal piyasalara erişim sağlayabilmek için yönetim olarak halka arz kararı verdik" ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi8.jpg

Hat-San Tersanesi, Sermaye Piyasası Kurulu'nun halka arz onayının ardından talep toplamaya başlıyor. Yatırım liderliğinde pay başına 22,60 TL sabit fiyatla talep toplama 14-15 Eylül'de gerçekleşecek. Eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleşecek halka arza HATSN kodu ile katılım sağlanabilecek.

ekran-alintisi5.jpg

Hat-San Tersanesi'nin sermaye artırımı yoluyla halka arz edeceği 33 milyon 462 bin 907 adet nominal değerli paylar ve Pekar Grup İnşaat AŞ'nin sahip olduğu 10 milyon 837 bin 93 TL nominal değerli paylar olmak üzere toplam 44 milyon 300 bin TL nominal değerli payların halka arz büyüklüğü yaklaşık 1 milyar TL olacak.ekran-alintisi7.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.