Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerine kavuştu 'İbrahim Tatlıses bir kez daha dede oldu'

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerine kavuştu 'İbrahim Tatlıses bir kez daha dede oldu'
2021 yılında İdo Tatlıses ile hayatlarını birleştiren Yasemin Şefkatli, ikiz bebeklerini dünyaya getirerek mutlu bir anı daha yaşadı.

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses ile gerçekleştirdikleri nikahları sonrasında, çiftin özel bir hastanede ikiz bebekleri dünyaya geldi.

Çift, daha önce yaptıkları açıklamada, erkek bebeklerine babalarının isimlerini vererek, miniklerine Sinan ve İbrahim adını koymaya karar verdiklerini duyurmuştu.

Yaşanan bu sevinç dolu an, çiftin dostları tarafından da sevinçle karşılandı.

Hastanede yanlarında olan yakın arkadaşları, bu özel günlerinde çifti yalnız bırakmadı.

Survivor 2016 şampiyonu 'Avatar Atakan' lakaplı Çağan Atakan Arslan ve eşi Serap Korkmaz, bu mutlu haberi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşarak çifti tebrik etti.

aa.jpg

Şefkatli, hamilelik sürecinde zaman zaman karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaşmış, son günlerde eşi İdo Tatlıses ile birlikte geçirdiği anıları paylaşmıştı.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerine kavuştu - 2

BEBEKLERİN İSMİ BELLİ OLDU

Heyecanla beklenen doğum gerçekleşirken, ünlü çift ikiz bebeklerine İdo Tatlıses'in isimlerini taşıyan İbrahim Ayel ve Sinan Emir adlarını verdi.

ido.jpg

"YAŞASIN SON AY"

Zaman zaman karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaşan Şefkatli, doğuma sayılı günler kala eşiyle verdiği pozu takipçileriyle paylaşmıştı.

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ikizlerine kavuştu - 6

İdo Tatlıses ile asansörde poz veren ünlü isim, paylaşımına "Ocak ayında tişörtle geziyorum. Yaşasın son ay" notunu düşmüştü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.