Şahan Gökbakar yeni tiplemesiyle kırdı geçirdi Herkes kimi tiye aldığını sordu

Şahan Gökbakar yeni tiplemesiyle kırdı geçirdi Herkes kimi tiye aldığını sordu
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın yeni bir tiplemeye girerek anlattığı hikaye hayranlarını gülmekten kırdı.

Sevilen oyuncu Şahan Gökbakar'ın paylaştığı gezgin ve karıncanın hikayesini anlattığı video kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Birçok ünlüyü videolarında tiye alan Şahan Gökbakar'ın bu paylaşımla kime odaklandığı ise merak konusu oldu.

Paylaşımın ardından çok sayıda kullanıcı ünlü sanatçıya Şahan Hoca demeye başladı. Bazı hayranları ise eline mikrofon alarak hikaye anlatan sanatçıyı TV programlarında ibret hikayeleri anlatan hocalara benzetti.

"YOLA ÇIKARKEN ÖNCE SAĞA SONRA SOLA, ARDINDAN TEKRAR SAĞA BAKMAK LAZIM"

Şahan Gökbakar'ın anlattığı hikaye bir gezginin karşıdan karşıya geçtiği sırada tam da ezmek üzereyken karıncanın ona seslenerek kendisini ezmemesini istemesi ile başlıyor Hikaye gezgin ve karıncanın arasındaki konuşma tamamlandıktan sonra gezgine bir otobüs çarpması ile devam ediyor.

Şahan Gökbakar, yerde kıvranan gezgine karıncanın 'Sen beni ezmedin ama başka bir insan otobüs suretiyle seni ezdi' dediğini pişman olan gezginin ise karıncaya 'seni ezseydim şimdi yolun karşısına geçmiştim' yanıtını verdiğini anlatıyor.

Şahan Gökbakar videonun sonunda ise mesajını "Her ne kadar bir karıncanın hayatını kurtaracak erdemde olsanız da önce sağa sonra sola sonra tekrar sağa bakmak suretiyle yola çıkmak lazım" sözleri ile veriyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.