Yaşayan Nostradamus’un kehanetleri gerçekleşirse hapı yuttuk ‘Duyanların yüreği ağzına geldi’

Yaşayan Nostradamus’un kehanetleri gerçekleşirse hapı yuttuk ‘Duyanların yüreği ağzına geldi’
"Yaşayan Nostradamus" olarak bilinen kahin Athos Salome, yeni kehanetlerini açıkladı. Athos Salome’nin kehanetleri yürekleri ağza getirdi.

2012 yılında Covid-19 salgınını öngördükten sonra dünya adı öne geçen "Yaşayan Nostradamus" olarak bilinen Brezilyalı kahin Athos Salome yeni yıl için kehanetlerde bulundu.

Elon Musk'un artık X olan Twitter'ı satın almasını ve hatta Kraliçe'nin ölümünü önceden tahmin ettiği öne süren kahin Athos Salome, 2024 yılı için Express ile yaptığı bir röportaj gerçekleştirdi.

4-wy5e-ce9t.webp

Röportajda Athos Salome, bir güneş patlamasının Dünya'ya çarpacağını ve koronal kütle atımının (CME) dünyaya doğru ilerlediğini ve üç günlük karanlık olacağını iddia etmişti.

Söz konusu röportajda ünlü kahin, 8 Nisan 2024'teki tam güneş tutulmasıyla aynı zamana denk gelen Üç Günlük Karanlık'ı çevreleyen komplo teorilerini araştırdığını ve güneş koronal kütle püskürmeleri (CME'ler) hakkındaki endişeleri artırdığını söyledi.

249422.jpg

ÇİN İLE RUSYA SİBER SALDIRIYI TETİKLEYECEK

Öte yandan 3. Dünya Savaşı'nın "acil gerçekliği" hakkında tahminlerde bulunan Brezilyalı kahin, bunun yakında Çin ile Rusya arasında gerçekleşecek bir siber saldırı tarafından tetikleneceğini ileri sürdü.

Kahin öte yandan veri gizliliğinin 2024'te ön plana çıkacağını belirtti. Athos Salome "Modern gözetlemenin matrisi, dünyamıza yayılan genişleyen izleme ve kontrol ağını simgeliyor. Gizliliğin hükümetlere ve devletlere ayrıcalık tanıyan bir kavram haline geldiği bir gerçekliğe hızla yaklaşıyoruz. şirketlerin bireylerin kişisel bilgilerine benzersiz erişimi.” diye konuştu.

kapak-113656.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.