Yargı dizisinde flaş ayrılık

Yargı dizisinde flaş ayrılık
Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak ve bir umut hikayesi anlatacak olan 'Oğlum' dizisine Yargı dizisinde rol alan sürpriz bir isim transfer oldu.

Yargı dizisinde flaş ayrılık

Canan Ergüder, Songül Öden, Kubilay Aka ve Feyyaz Duman'ın başrollerde yer aldığı Show TV’nin yeni dizisi Oğlum seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta'nın oturduğu Oğlum dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.

Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Oğlum dizisinden bomba bir transfer haberi daha geldi.

05545.png

YARGI'NIN YILDIZI OĞLUM'A TRANSFER OLDU

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Zafer karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ali Seçkiner Alıcı, yeni projesini seçti.

57 yaşındaki oyuncu Ali Seçkiner Alıcı, senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Show TV'nin yeni dizisi Oğlum'un kadrosuna dahil olduğu iddia edildi.

ALİ SEÇKİNER ALICI KİMDİR?

Ali Seçkiner Alıcı 3 Temmuz 1965 Kars'ta dünyaya geldi. Üniversiteyi Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü'nde bitiren Ali Seçkiner mezun olduktan sonra 1989 yılına kadar müzik öğretmenliği yapmıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi ile Halk Evleri Sanat Atölyelerinde ses eğitmenliği de yapmış olan Ali Seçkiner 2000 yılında Erkoç Torun ve Nedim Yıldız'ın birlikte kurdukları Üç Anadolu adlı toplulukta da yer almıştır. Halen 1988 yılında kurulan Devlet Çoksesli Korosunda korist-sanatçı olarak görev yapmaktadır.

Ali Seçkiner Alıcı, ilk kez 1993 yılında Ferhunde Hanımlar dizisiyle kameralar karşısına geçti.

Ali Seçkiner Alıcı 1.74 metre boyunda 74 kilo ve Yengeç burcudur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.