Yanlış pişiriyorsunuz dedi ıspanak tarifine yorum yağdı 'Kullandığı sıra dışı teknik şaşırttı'

Yanlış pişiriyorsunuz dedi ıspanak tarifine yorum yağdı 'Kullandığı sıra dışı teknik şaşırttı'
Sosyal medyada yayınlanan bir ıspanak pişirme tekniği ev hanımlarından değişik yorumlar aldı.

Ispanak sağlık açısından oldukça faydalı sebzelerden biridir antioksidan özelliği ile ön plana çıkan bu lezzetli sebze bol miktarda A, C ve E vitaminleri ayrıca beta - karoten içerir.

DİYET LİSTELERİNİN ARANAN SEBZESİ

Demir açısından da zengin olduğu bilinen sebzenin içerdiği C vitamini de içerisindeki C vitamininin emilimini kolaylaştırarak ıspanaktan vücudunuzun aldığı faydayı arttırır. Düşük kalorili ve lif içeriği yüksek olduğundan tokluk hissini de arttırdığı için liselerinde sık sıklıkla bu sebzeyi görebilirsiniz.

KAFA KARIŞIKLIĞI YARATTI

Türk mutfağında sıklıkla tercih edilen yemeklerden biri de ıspanaktır. Bu yemeğin pişirme yöntemiyle ilgili bir YouTube’un ortaya attığı iddaa kafaları karıştırdı.

whatsapp-gorsel-2024-03-23-saat-00-20-36-8fae8917.jpg

Genç kadın çektiği sosyal medya videosunda ıspanağı yanlış pişirdiklerini iddia ederek, ev hanımlarını uyardı. Paylaşılan videoya kısa sürede binlerce yorum geldi. Kullandığı teknik bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından alışılmışın dışında olarak nitelendirildi.

PÜF NOKTASI

Söz konusu videoda ıspanak yemeğini pişirirken tavuk suyu kullanılmasının yemeği daha lezzetli yaptığını iddia eden kadın isteğe göre et suyunun da kullanılabileceğini söyledi

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.