Yalova'da uyuşturucu operasyonu! 2 tutuklama

Yalova'da uyuşturucu operasyonu! 2 tutuklama
Yalova’da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 5 zanlıdan 2’si tutuklandı.

Yalova'da gerçekleştirilen uyuşturucu operayonlarında 5 kişi gözaltına alındı ve 2 kişi tutuklandı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda Yalova Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, S.B.'yi 46 gram metamfetaminle yakaladı ve zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aynı operasyon kapsamında, Ş.K'nın uyuşturucu ticareti yaptığına dair bilgiler doğrultusunda zanlı yakalandı ve adli makamlardan alınan kararla yapılan aramada 254,36 gram metamfetamin ele geçirildi. Ş.K. de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aynı gün içinde polis, Y.K., Ö.T., S.U. ve C.U.'nun sokak düzeyinde uyuşturucu ticareti yapacağı bilgisine ulaştı. Ekip, bu şahısları takibe alarak yakaladı. Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda narkotik maddelerle yapılan detaylı ikamet ve üst aramalarında, 4 parça halinde toplam 338,80 gram sentetik kannabinoid, 12 gram kokain, 2 gram metamfetamin, 8 adet sentetik ecza hap, 500 ml aseton, hassas terazi ve 42 adet 7,65 tabanca fişeği ele geçirildi.

Polis, 3 zanlıyı emniyetteki işlemlerinin ardından "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu" soruşturması kapsamında adli makamlara sevk etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.