Batman'da taşlı silahlı kavga! bir kişi hayatını kaybetti

Batman'da taşlı silahlı kavga! bir kişi hayatını kaybetti
Batman'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Gelen bilgilere göre, saat 01.00 civarlarında Cumhuriyet Mahallesi'nde, henüz net olmayan bir sebep yüzünden iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede biçinde büyüyen tartışma, taşlı ve silahlı bir çatışmaya dönüştü ve 33 yaşındaki Veysel Kapar, tabancayla vurularak ağır yaralandı.

Olay yerine yapılan 112 Acil Çağrı Merkezi ihbarı üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Ancak Kapar, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı ve İluh Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Kapar'ın cenazesi, otopsi için Batman Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Şu an olayla ilgili detaylı bir soruşturma devam ediyor.

Olayın ardından, aynı isim, soyadı ve yaşa sahip olan Batman'da müzik organizasyonları düzenleyen bir kişi olan Veysel Kapar, sabah saatlerine kadar süren bir telefon trafiğiyle karşı karşıya kaldı. Ancak Kapar, öldürülen kişinin kendisi olmadığını vurgulamak için sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı. Paylaşımında, “Değerli dostlar, haber doğru ancak maalesef ölen kişi ben değilim. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah'tan rahmet dilerim” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.