Yalancı bahar havasının ne kadar süreceği belli oldu 'AKOM’dan açıklama geldi'

Yalancı bahar havasının ne kadar süreceği belli oldu 'AKOM’dan açıklama geldi'
Birkaç gündür bahar havası yaşatan İstanbul’da mevsim normallerine ne zaman dönüleceği merak konusu oldu. Güneşli havaların ne kadar süreceğini öğrenmek isteyen vatandaşlar için AKOM’dan açıklama geldi.

Ocak ayında yaşanan soğuk hava, geçtiğimiz günlerde yumuşayarak hava sıcaklıklarını birkaç derece yükseltti. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 10 ila 15 derece arasında değiştiği görüldü. Ancak mevsim normallerinin üzerinde seyreden güneşli ve ılık havanın ne kadar süreceği merak konusu oldu. Konuyla ilgili açıklama AKOM tarafından geldi ve güneşin iç ısıttığı havaların ne zamana kadar böyle devam edeceği belli oldu.

meteo1.jpg

EN AZ BİR HAFTA DAHA DEVAM EDECEK

AKOM'un paylaştığı verilere göre, 13 Şubat’a kadar İstanbul’un havasının açık olacağı öğrenildi. Bugünden 13 Şubat tarihine kadar yağışın düşmeyeceği ilde, sıcaklık 10-17 derece arasında olacak. Sonrasında 13 Şubat akşamı yağış görülecek.

meteo2.jpg

METEOROLOJİ ŞUBAT’IN ÜÇÜNCÜ HAFTASINA DİKKAT ÇEKTİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, şubat ayının üçüncü haftasında Kuzeybatı kesimlerde mevsim normallerini bekliyor. Diğer kesimlerde ise hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece ortalama üstü seyredeceği belirtildi.

istanbul-da-bahar-havasi-ne-kadar-surecek.webp

Şubat ayının son haftasında ise sıcaklıkların mevsim normallerinin ortalama 2 derece üstünde seyretmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.