Xiaomi'den dev yenilik 'Sevilen özelliğin logosunu değiştirdi'

Xiaomi'den dev yenilik 'Sevilen özelliğin logosunu değiştirdi'
Çin'in akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin kurucusu Lei Jun, son yaptığı paylaşımla HyperOS arayüzünün logosunun değiştiğini duyurdu.

Akıllı telefon sektörünün son yıllarda adından sıklıkla söz ettiren Xiaomi, geçtiğimiz aylarda kullanıcılarına sunduğu HyperOS'un geliştirilmesi için çalışmalarına devam ediyor.

MIUI arayüzüyle kıyaslama yapıldığında önemli iyileştirmelerle gelen ve kullanıcı deneyimini artıran bu yeni arayüzün logosu da kısa bir süre önce yeniden tasarlandı.

HyperOS arayüzü, daha şık ve kompakt bir görünüm sunuyor.

Yeni logo mor tonları içeriyor.

uu.jpg

HyperOS'un gelecekteki sürümü yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget'larla kilit ekranında daha fazla özelleştirme seçeneği sunacak gibi görünüyor.

Kontrol merkezi, önceki sürüm MIUI 14'e kıyasla daha temiz ve modern bir tasarıma sahip olacak.

Yeni sürümde dikkat çeken bir başka detay ise, Xiaomi HyperOS'un telefonlarda kaplayacağı alanın 8.75 GB boyutlarında olması.

Bu ayrıntı Xiaomi'nin rakiplerine kıyasla depolama konusunda avantaj sağlıyor. Böylece daha fazla kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı hedefliyor.

xx.png

Xiaomi'nin kurucusu Lei Jun bunlara ek olarak, geçtiğimiz günlerde güncelleme alacak ikinci parti modelleri de açıkladı. Bu modeller arasında Xiaomi, Redmi ve Tablet serilerinden birçok cihaz bulunuyor.

HyperOS, özellikle eski ve donanımsal açıdan yeterli olmayan ürünler için daha düşük güç tüketiminin yanı sıra daha rahat çalışma imkanı sağlamasını sağlaması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.