Xiaomi bu modellerin fişini çekti! İşte güncelleme almayacak modeller

Xiaomi bu modellerin fişini çekti! İşte  güncelleme almayacak modeller
Akıllı telefon sektörünün son yıllarda adından sıklıkla söz ettiren Xiaomi, güncellemelerini kestiği modellerin listesini açıkladı.

Donanımhaber'de yer alan bilgilere göre; Xiaomi, satışa sunduğu akıllı telefonlarına genellikle iki yıl yazılım desteği veriyor. Aynı zamanda web sitesindeki güncelleme desteği biten cihazların yer aldığı EOS listesini de belirli aralıklarla güncelliyor.

10-xiaomi-mi-mix3-5g-deepspecs-com.jpg

Güncelleme desteği konusunda en aktif şirketlerden Xiaomi, Android 14 tabanlı HyperOS'un ardından belirli modellere olan desteğini yavaş yavaş sonlandırmaya başladı.

Xiaomi Telefon Tamiri - iFixit

Güncelleme desteği kesilen cihazların bulunduğu EOS (Destek Sonu) listesi belirli aralıklarla güncelleniyor. Bu kapsamda üç popüler Xiaomi modeli için daha yolun sonu geldi.

XİAOMİ ÜÇ MODELİN GÜNCELLEME DESTEĞİNİ KESTİ

Xiaomi'nin yenilenen EOS listesine göre Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro ve POCO X3 modelleri artık ileriye dönük güncelleme almayacak.

Best Xiaomi Phones of 2023: Which Xiaomi Suits You Best? | nextpit

Günümüze kadar üç büyük MIUI güncellemesi alan telefonlar, halihazırda Android 13 tabanlı MIUI 14 sürümü ile destekleniyor. Dolayısıyla şirketin eski politikası gereği üç telefonun da yazılım desteği artık sonlanıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.