WhatsApp'tan ilişkileri bitirecek özellik: Kullanıma sunuldu

WhatsApp'tan ilişkileri bitirecek özellik: Kullanıma sunuldu
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın kullanıcılarını tepkisini çeken yeni özelliği ortaya çıktı.

WhatsApp, yeni özelliklerini duyurmaya devam ediyor. WhatsApp'ın 2.24.9.14" kodlu Android beta sürümünde ortaya çıkan yeni özellik ile kullanıcılar çevrimiçi olan kişilerin listesini görüntüleyebilecek.

asdasfas.jpg

Bu yeni özellikle, kullanıcılar kişiler menüsüne girdiklerinde, yakın zamanda çevrimiçi olan kişilerin bir listesiyle karşılaşacak. WhatsApp'ın yeni özelliği ile WhatsApp'ta aktif olan kişiler listenin üst kısmında gösterilecek. Bu sayede kullanıcılar, kişilerin son görülme zamanını kontrol etmek zorunda kalmadan, aktif olan kişilerle iletişime rahat geçebilecek. WhatsApp, bu özellikle kullanıcıların uygulama içinde daha fazla etkileşime girmelerini ve aktif kullanıcıları teşvik etmeyi amaçlıyor.

Yeni duyurulan özelliğe birçok kullanıcı sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile tepki gösterirken WhatsApp'ın sahibi olduğu Meta şirketinden konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

YENİ ÖZELLİK O KİŞLERE SUNULDU

WhatsApp’ın yeni özelliği Google Play Store'dan Android için WhatsApp beta'nın en son sürümünü yükleyen kullanıcılarına sunuldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.