Vivo ailesinin yeni üyesi V30 Lite özellikleri belli oldu

Vivo ailesinin yeni üyesi V30 Lite özellikleri belli oldu
Akıllı telefon piyasasında adından sıkça söz ettiren Vivo, ailesinin yeni üyesin Vivo V30 Lite'ın özelliklerini aktardı.

Kısa sürede akıllı telefon piyasasında adından sıkça söz ettirmeyi başaran Vivo, kısa bir süre içerisinde tanıtımını yapmayı planladığı ailesinin yeni üyesi, Vivo V30 Lite’ın özelliklerini paylaştı.

Kısa sürede çok büyük işler başaran Çinli firma, ailesinin yeni üyesi Vivo V30 Lite ile piyasadaki payını daha da arttırmayı planlıyor.

Vivo V30 Lite Geliyor: İşte Özellikleri!

Özellikleri dikkat çekici olan bu telefon 5G teknolojisini destekleyecek şekilde üretildi. Ayrıca Snapdragon 695 yonga seti, telefonun gücüne güç katacak bir başka unsur olarak karşımıza çıkıyor.

Vivo V30 Lite, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı, 8GB RAM ve 256 GB depolama alanı son olarak 12 GB RAM ve 256 GB depolama olarak üç farklı versiyon ile kullanıcının beğenisine sunulacak.

6.67 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğündeki AMOLED ekrana sahip olan bu cihaz, ayrıca bu ekran, 120 Hz yenileme hızına da sahip olacak.

vivo-v30-lite-ortaya-cikti-1

44W hızlı şarj destekli 4.700 mAh bataryası sayesinde ise bu telefon kullanıcısını yarı yolda bırakmayacak türden bir cihaz.

Fiyatı henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da Vivo’nun ürettiği bütün telefonlarına baktığımızda Vivo V30 Lite’ın da uygun fiyatlı olacağını söyleyebiliriz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.