Van'daki öğretmenlere LÖSEV’den seminer

Van'daki öğretmenlere LÖSEV’den seminer
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Van’daki öğretmenler için farkındalık semineri düzenledi.

LÖSEV tarafından Van'ın Merkez İmam Hatip Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen farkındalık semineri öğretmenler tarafından ilgiyle karşılandı. Birçok öğretmenin katıldığı seminerde konuşan Proje Sorumlusu Hazal Çolak, öğretmenlere gönüllülük çağrısında bulundu.

ÖĞRETMENLERE LÖSEV HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Öğretmenlere verilen farkındalık seminerinde LÖSEV İnci Projesi hakkında detaylar paylaşıldı. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisedeki çocuklara sosyal bilinç kazandırmak için yürütülen uzun dönemli proje olarak adlandırılan Lösev İnci Projesi, öğretmenlere de aktarıldı.

Proje Sorumlusu Hazal Çolak, 81 ilde öğrencilere eğitimler verdiklerini söyleyerek, “Sizin de bunu bilip, kendi okulunuzda öğrencilerinize anlatabilmenizi istiyoruz. Hepimiz gönüllü bir öğretmenimiz olun istiyoruz” açıklamasını yaptı.

aw102808-02.jpg

Proje Sorumlusu Beyza Ataman ise anaokulundan başlayarak liseye kadar küçük büyük tüm öğrencilere eğitimler verdiklerinin altını çizerek, eğitimcinin eğitimi dedikleri bir programlarının daha olduğunu söyledi. Öğretmenleri bu programa davet ettiklerini söyleyen Ataman, seminer sonrası dijital bir sertifika gönderdiklerini açıkladı.

LÖSEV'de gönüllü görevleri bulunan eğitimciler de öğretmenleri gönüllülüğe davet etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.