Ünlü şarkıcıdan dudak uçuklatan itiraf

Ünlü şarkıcıdan dudak uçuklatan itiraf
Ünlü şarkıcı Britney Spears anı kitabında ünlü birinden hamile kaldığını ve aldırdığını açıkladı.

41 yaşındaki ABD'li pop şarkıcı Britney Spears hayatındaki çalkantılarla gündemden düşmüyor. Ünlü pop yıldızı Britney Spears anılarını Woman In Me" (İçimdeki Kadın) adlı kitapta topluyor.

the-woman-in-me-spine-out.png

420 MİLYON TL'LİK (15 MİLYON DOLAR) REKOR

Anılarının kitaplaşması için tam 420 Milyon TL alan ünlü yıldız kitabının içerisine sırlarını da ekliyor.

britney-spears-2013-straighten-crop.jpg

Kitabının içerisine sırlarını gizleyen yıldız şok bir itirafda da bulunmuş, Spears, 20 yıldan fazla bir süre önce birlikte olduğu ünlü şarkıcı Justin Timberlake (42) ile ilişkisi sırasında kürtaj yaptırdığını söyleyerek şimdiden dikkatleri üzerine çekti.

BABA OLMAYA HAZIR DEĞİLDİ

justin-timberlake-1-2000-1-3f7878dccfc94bddacfb7fda4c96ce6e.jpg

Ünlü şarkıcı merakla beklenen anı kitabında bebeği doğurmak istediğini ancak o dönem Timberlake’in baba olmaya hazır olmadığı konusunda ısrar ettiğini belirtti.

1999 yılında henüz ergenlik çağındayken görüşmeye başlayan çift, 2002 yılında ayrıldı. 18 yaşında ilişkiye başlayan Spears, ayrıldıklarında 21 yaşındaydı. Timberlake, Spears’ın kitabından alıntılarda ortaya atılan iddiaları hakkında henüz yorum yapmadı.

AİLE OLMAK İSTEMİŞ

Ünlü şarkıcı anılarında “Bu bir sürprizdi ama benim için bir trajedi değildi. Justin’i çok sevdim. Pişman değilim. Bir gün hep birlikte bir aile olacağımızı umuyordum. Bu beklediğimden çok daha erken olacaktı. Ancak Justin kesinlikle hamilelikten memnun değildi. Bebek sahibi olmaya hazır olmadığımızı, çok genç olduğumuzu söyledi.” şeklinde yazdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.