Acun Ilıcalı Survivor'da format değişikliğine gitti! SMS kazancını açıkladı

Acun Ilıcalı Survivor'da format değişikliğine gitti! SMS kazancını açıkladı
Acun Ilıcalı katıldığı programda Survivor'a dair açıklamalarda bulundu. SMS'i kaldıran Ilıcalı, buradan para kazanıp kazanmadığını da açıkladı.

Acun Ilıcalı, sunuculuğunu Demet Akalın'ın yaptığı gündüz kuşağı programına konuk olurken, 'All Star' formatında düzenlenecek 'Survivor 2024' hakkında açıklamalarda bulundu.

Survivor'da geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak uygulanacak 'düello ile eleme' sistemine değinen Acun Ilıcalı, merak edilen SMS kazancına dair konuştu.

Ekranların uzun solukluk yarışma programı Survivor, yeni sezonda ekranlarda bambaşka bir konseptle yer alacak. Bu sezon adada yarışmacılar kendi kaderlerini kendileri belirleyecek.

Önceki yılların aksine SMS uygulamasının olmayacağı Survivor'da yarışmacıların performansları önemli olacak.

"SMS YOK, MEYDAN SENİN"

Survivor All Star 2024 formatıyla ekrana gelecek yarışmada iddialı isimler yer alıyor. Özellikle yarışmaya bir daha katılmayacağını söyleyip geri dönen Nagihan Karadere'yi Acun Ilıcalı "Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım" sözleriyle duyurmuştu.

Acun Ilıcalı, Survivorda neden format değiştirdi SMS kazancını açıkladı

"YÜZDE 50 ŞİRKETLER YÜZDE 50 FORMATÇI"

Survivor izleyicisinin doğru bildiği bir yanlışa da vurgu yapan ünlü isim; "SMS'ten para kazandığımı zanneden bir seyirci grubu var. Buradan elde ettiğimiz gelir Survivor'ın bir bölümünde kazandığımız gelir etmiyor. Öyle anlatayım size. 3 lira geliri var ya 1.5'u vergi oluyor yüzde 50 de şirketler yüzde 50 formatçı... Şuna geliyorum SMS'i niye yaptık internette hacker sistemi kurarsın. Şimdi artık düelloya çıkacaklar" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.