Ünlü şarkıcı Nazan Öncel hastaneye kaldırıldı

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel hastaneye kaldırıldı
Nazan Öncel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

"Gidelim Buralardan", "Sokak Kızı", "Erkekler de Yanar" gibi şarkılarıyla tanınan Nazan Öncel, Ankara konseri sonrası hastaneye kaldırıldı.

Öncel, hastanede çekilmiş fotoğrafıyla sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Her konser sonrası yolum bir kere buraya düşüyor. Ateş vs." notunu düştü.

Nazan Öncel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"HER KONSER SONRASI YOLUM BURAYA DÜŞÜYOR"

"Şairin dediği gibi “Beni bu güzel havalar mahvetti.” Her konser sonrası yolum bir kere buraya düşüyor. Ateş v.s. “Kurşun döktürelim nazar bu” diyor canım arkadaşım durunukhet ????❤️ Üç güne bi’şeyim kalmazmış. Öyle diyelim öyle olsun. ????"

nazan.jpg

Ünlü şarkıcıya geçmiş olsun mesajları yağdı.

7u.jpg

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel, aniden bayılması sebebiyle hastaneye kaldırılmış, tedavisinin ardından hasta yatağından yaptığı paylaşımla son durumunu aktarırken, sigarayı da bıraktığını açıklamıştı.

"SİGARAYLA DA VEDALAŞTIK"

Hasta yatağında çektiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Öncel, “Sigara insanın düşmanıyla sevişmesi gibi bir şeydir. Sıcaklar falan derken tansiyon 22’yi gördü. Ani bir bayılma… Apar topar hastaneye koştuk, serum tedavisi vesaire. Sigarayla da vedalaştık" ifadelerini kullanmıştı.

jj.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.