Ünlü mobilya devinden büyük kampanya 'Türkiye'de 9 şubesi bulunuyor'

Ünlü mobilya devinden büyük kampanya 'Türkiye'de 9 şubesi bulunuyor'
Dünyaca ünlü İsveç kökenli mobilya devi IKEA, dünya genelinde uygulayacağı indirim haberini duyurdu.

İsveçli dünya çapında adıyla nam salmış mobilya şirketi IKEA, nakliye ve hammadde maliyetlerinin düşmesinden dolayı küresel çapta ürünlerinde indirim uygulayacağını açıkladı.

DÜNYA GENELİNDE UYGULANACAK !

Şirketin en büyük sahibi olan Inkga Group’un perakende sorumlusu olan Tolga Öncü, ‘’Faaliyet gösterdiğimiz tüm pazarlarda bu indirimi uygulayacağız’’ dedi.

IKEA, Şirket, 2022'de uygulamaya konulan fiyat artışlarını geri çekmeyi hedefleyerek 2024'teki fiyat indirimlerini dünya çapındaki tüm pazarlara genişletmeyi planladıklarını açıkladı.

ikea1.jpg

EKONOMİK ZORLUKLAR, İNSANLARIN İHTİYAÇLARINI DEĞİŞTİRMİYOR

"Artık IKEA gibi şirketlerin kârlılıktan ziyade fiyatlandırmaya yatırım yapma zamanı geldi" diyen Öncü, CNBC'ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "IKEA'nın odak noktası, geniş kitlelere hizmet etmek üzerine kurulu. Ekonomik zorluklar, insanların daha iyi yaşam alanlarına duyduğu ihtiyacı değiştirmiyor. Bu sebeple, daha uygun fiyatlı ve sürdürülebilir ürünler sunarak birçok insanın yaşamına katkıda bulunabilmekten mutluluk duyuyoruz."

evinizin-herserdg.jpg

Ingka Group, ocak ayında yaptığı açıklamada, dünya genelinde her beş saniyede bir satıldığı tahmin edilen kitaplık modeli BILLY'nin fiyatının, fiyatları düşürmek için yapılan 50 milyon euro'luk yatırımın ardından yüzde 20 azaldığını duyurdu. Reuters'ın aktardığına göre, bu indirimin 1500'den fazla ürün modelinin fiyatlarına da yansıması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.