Ünlü markanın ürününde metal parçaları tespit edildi 'Tüm marketlerden toplatılıyor'

Ünlü markanın ürününde metal parçaları tespit edildi 'Tüm marketlerden toplatılıyor'
Market raflarını süsleyen ünlü bir markanın tereyağlı kruvasan ürünü tespit edilen metal cisim nedeniyle geri toplatılıyor.

Market raflarını süsleyen ünlü kruvasan markasının ürünlerinde yasadışı metal parçacıklar tespit edildi ve marketlerden acil olarak geri toplatılmaya başlandı.

asdasdasdasd.jpg

Aldente GmbH tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada 29 Mayıs 2024 son kullanma tarihine sahip 180 gramlık "Orijinal Fransız Tereyağlı Kruvasanlar" paketleri piyasadan geri toplatılıyor.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu ürünün bazı paketlerin metal kirleticiler tespit edildi ve bu sebeple ilgili ürünlerin tüketilmemesi gerektiği konusundan müşteriler uyarıldı.

Metal tespit edilen kruvasanların tüketilmesinin ciddi sorunlarına yol açacağı belirtilirken tüketicilerin dikkatli olmaları ve ürünü kullanmadan önce son kullanma tarihini kontrol etmesi gerektiği vurgulandı.

Müşterilerin, söz konusu ürünü Almanya'da fatura ibraz etmeden ürünü iade edebileceği ve ücretlerini geri alabileceği öğrenildi.

Geri toplatılan ürünün içerik bilgileri:

Ürün adı: Orijinal Fransız tereyağlı kruvasan, 180g
Marka: Aldente
Son kullanma tarihi: 29/05/2024
Barkod no: 4044808791070

1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.