Ünlü kozmetik devi iflasın eşiğinde! Birçok ülkeye hizmet veriyordu

Ünlü kozmetik devi iflasın eşiğinde! Birçok ülkeye hizmet veriyordu
Küresel ekonomik kriz birçok dev şirketin iflasına neden oluyor. Son haber bu kez kozmetik devinden geldi. Ünlü kozmetik markası iflasın eşiğinde.

Güzellik ve temizlik sektöründe nam salan ve Türkiye'de dahil olmak üzere birçok ülkeye hizmet veren TréStique şirketinin ana üreticisi Tomia Beauty, kurucuların arasında çıkan anlaşmazlığın ardından iflas bayrağını açtı ve resmen mahkemeye iflas başvurusunda bulundu.

gvfgsf.jpg

Fashionunited.in sitesinin yaptığı habere göre; Davayla bağlantılı mahkeme belgeleri, 2015 yılında TréStique'i kuran ikili Jennifer Kapahi ile Jack Bensason arasında sürtüşme olduğunu ileri sürdü.

kozmetik-egitimi.jpg

WWD tarafından görülen yasal belgelerde, Kapahi'ye bağlı bir şirket olan Tomia'nın, Bensason'un bir dış yatırımcıyla ortaklık kurduğunu ve Trestique adında yeni bir şirket kurduğunu iddia ettiği belirtildi.

Ocak ayında Lucky Color Inc. adında yeni bir şirketin kurulduğu, ancak daha sonra adını Mart ayında Trestique olarak değiştirdiği ve TréStique'in varlıklarını yağmaladıktan sonra Tomia'nın halefi olarak hizmet verecek şekilde kurduğu iddia edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.