Ünlü ekonomistten yatırımcılara kritik tavsiye '50 bin dolara kadar yolu var'

Ünlü ekonomistten yatırımcılara kritik tavsiye '50 bin dolara kadar yolu var'
Kripto Para uzmanı 'kesinlikle alın' diyerek o yatırım aracını açıkladı.

Kripto Para uzmanı Gökalp İçer, yatırımcılara kritik tavsiyelerde bulundu.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkların değerlenmesi için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Dolar, altın, gümüş, borsa ve Bitcoin bunlardan biri. Bitcoin üzerinde şu anda yaşanan yükseliş ise dikkat çekiyor. 48 bin seviyesine gelen Bitcoin, geleceği merak edilmeye başlandı. Uzman isim çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SPOT ETF ONAYLANDI, BİTCOİN DÜŞTÜ

Kripto paralarda geçtiğimiz ayda ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘nun (SEC) ETF başvurularını onaylamıştı. Onay ardından yükselmesi beklenen kripto paralar 48 bin dolar seviyesinden sert düşüş yaşayarak 37 bin dolar seviyelerine kadar geri çekildi.

bitcoin-2.jpg

KRİPTO PARALARIN GELECEĞİ NE OLACAK?

Ancak bu geri çekilmeyi çoğu uzman bir fırsat olarak değerlendirdi. Şu anda ise Bitcoin de yaşanan sert yükselişler ile eski seviyesi olan 48 bin dolar seviyesine geldi. Pek çok yatırımcı ise kripto paraların geleceğini merak ediyor.

İÇER: GİRMEDİĞİNİZ HER GÜN GEÇİKİYORSUNUZ

Kripto Para uzmanı ve ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, kripto paraların yükselişini değerlendirdi. İçer, Bitcoin üzerinde yaşanan yükselişin 50 bin dolar seviyesine gideceğini açıkladı. İçer, “Şu an Bitcoin ve belki major 50 coin için boğa sezonu başlıyor. Hiç olmadığı kadar piyasa sıcak durumda ve girmediğiniz her gün bana göre gecikiyorsunuz. Özellikle 25' ellerinizde 30'larındaysanız yani kenara 20 yıl, 30 yıl ve belki 40 yıl sanki emeklilik fonu gibi kenara ayırabileceğimiz ufak tefek yatırımlar düşünülebilirsiniz” dedi.

gokalp-icer.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.