Ünlü ekonomist büyük patlamayı duyurdu ‘Parasını ona yatıran krallar gibi yaşayacak’

Ünlü ekonomist büyük patlamayı duyurdu ‘Parasını ona yatıran krallar gibi yaşayacak’
Ünlü ekonomist, yatırımcısını zengin edecek olan yatırım araçlarını sıraladı.

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, kripto paralarda yatırımcısını zengin edecek olan 6 coini açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki parayı değerlendirmek amacıyla çeşitli yatırım kollarına yöneliyor. Bu noktada 2023 yılında büyük yükseliş yakalayıp ardından düşüş trendine giren kripto paraların geleceği merak konusu oldu.

2023'DE REKOR YÜKSELİŞ YAŞADI

Kripto paralarda Bitcoin 2023 yılı başında 20 bin dolar seviyelerinden 48 bin dolar seviyelerine kadar gelmesi dikkat çekti. Çoğu uzman isim ise bu yükselişin Spot Bitcoin ETF’lerin onaylanması nedeniyle olduğu öne sürüldü.

kripto-para-piyasasi-2-trilyon-dolara-yukseldi.jpeg

SPOT ETF ONAYI SONRASI SERT DÜŞTÜ

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC, spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonlarına (ETF) onayını vermesinin ardından 50 bin sınırına kadar gelen Bitcoin, 36 bin dolar seviyesine kadar düşüş yaşadı. Ancak son toparlanma ile 43 bin dolar seviyesine yeniden geldi.

KAYA: O 6 COİN PATLAYACAK

Peki kripto paraların seyri ne olacak? Çoğu uzman isim ise boğa sezonunun bu yıl olacağını belirtti. Bunlardan biri ise Ünlü ekonomist Tuna Kaya, oldu. Kaya, X hesabı üzerinden kripto paralarda 6 coinin boğa sezonunda patlayacağını açıkladı.

Kaya, “Önümüzdeki yakın vadede altı tane Altcoin de patlama bekliyorum. Son düşüşle düzeltmelerini de tamamladılar. Artık engel kalmadı. Bunlar 2024-2025 boğa piyasasının da yıldızları olacak. Sırasıyla, 1 SOL 2 AVAX 3 OP 4 MINA 5 RNDR 6 LINK” dedi.

manset-212151.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.