Ünlü astrologdan korkutan deprem tarihi!

Ünlü astrologdan korkutan deprem tarihi!
Ünlü astrolog Can Aydoğmuş, beklenen büyük depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. "Sizi korkutmak istemem" diyen Aydoğmuş, İstanbul depremiyle ilgili tarih verdi.

Ünlü Ünlü yazar ve astrolog Can Aydoğmuş, beklenen büyük İstanbul depremine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aydoğmuş, sosyal medya hesabında gerçekleştirdiği yayınında İstanbul depremiyle ilgili beklentilerini dile getirdi. "Sizi korkutmak istemem" diyen Aydoğmuş''un söyledikleri yüreklere su serpecek gibi değil. 

Daha öncesinde ''Düşle İnan Yaşa ve ''Ruh Eşin Nerede'' gibi kitaplarıyla gündeme gelen Aydoğmuş, beklenen büyük deprem için tarih verdi.

Ünlü astrolog Can Aydoğmuş, depremler başta olmak üzere birçok konu ile ilgili yaptığı öngörülere yankı uyandırmaya devam ediyor. Aydoğmuş, son günlerde konuşulan deprem ile ilgili YouTube''da dikkat çeken öngörülerde bulundu ve uzmanlar tarafından sık sık işaret edilen büyük deprem ile ilgili tarih verdi.  

Kendi adını taşıyan YouTube hesabından “Olumsuz şeyler söyleyeceğim, sizi korkutmak istemem ama…” diyerek takipçilerini uyaran ünlü astrolog Can Aydoğmuş, “24 Ekim’de Satürn’ün düz hareketine başlaması ve bu dönemdeki tutulmaların da etkisiyle Kasım başından Haziran 2023’e kadar olan süreçte depremler meydana gelebilir. Ama bu depremler 99 depremi gibi büyük bir deprem değil. Elazığ ve İzmir’de meydana gelen depremlerle benzerlik taşıyabilir.

99 depremine benzer büyük bir depremin tarihinin 2028-2029 yılları arasında olabileceğini öngörüyorum” dedi.  

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.