Üniversite öğrencileri eserlerini sergiledi

Üniversite öğrencileri eserlerini sergiledi
Muş Alparslan Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından iki yılda yapılan eserler sergilendi.

Muş Alparslan Üniversitesi 1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezi önünde tezhip tasarım, çini, seramik, takı tasarım, ahşap oymacılığı, ebru sanatı, özgün baskı, temel sanat eğitimi gibi derslerde tasarlanan ve uygulaması yapılan ürünlerden oluşan yaklaşık 400 eser sergilendi.
Serginin açılışında konuşan Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, sanatın ve sanatçının toplumdaki önemine değinerek her türlü faaliyeti gönülden desteklediklerini belirtti.
Rektör Alican, sergiyi gezerek çalışmalar hakkında hocalar ve öğrencilerden bilgiler aldı. El sanatları ve grafik tasarım bölümü öğrencilerinin dersler çerçevesinde yaptıkları çalışmaların ziyaretçilerle buluştuğu sergi açılışına Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Özalper, Genel Sekreter Harun Demir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

aw918663-06.jpg

aw918663-05.jpg

aw918663-03.jpg

aw918663-02.jpg

aw918663-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.