Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Ahmet Burak Kabaklı

Ahmet Burak Kabaklı

GÜN IŞIĞINDA

Ümit Özdağ kararını verdi; Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz

Sevgili okurlarım Seçime dört gün kala ittifaklara destekler netleşmeye başladı. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, canlı yayında açıklama yaptı. Özdağ, Kılıçdaroğlu'na olan desteğini resmen duyurdu.

Zafer Partisi öncülüğünde kurulan ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı almasının ardından hesaplar şaştı.

Yaşanan gelişmeler üzerine artan diplomasi trafiği sonrası dün akşam Hatay'da görüşen ve yedi maddelik mutabakat metninde anlaşan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ortak açıklama yaptı.

Kıymetli okurlarım, sırasıyla söz alan liderler şu şekilde konuştu;

Kılıçdaroğlu: "Oldukça değerli ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye'nin daha güvenli bir geleceğe sahip olması için, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş konusunda konuştuk. Türkiye güzel günlere gebe…" dedi.

Kıymetli okurlarım, Türkiye'nin geleceği ile ilgili önemli bir konuya dikkat çeken Özdağ ise; şunları söyledi:

"Türkiye'nin en önemli sorunu 13 milyon sığınmacı ve kaçağın vatanlarına geri yollanmasıdır. Bu 13 milyon vatanlarına geri yollanmadan ve yenilerinin gelmesi kararlı politikalarla engellenmeden, Türkiye'nin ekonomik sorunlarını aşması mümkün değildir..."

Kıymetli okurlarım ve Yeniçağ medya gurubumuzun sevgili takipçileri, yapılan bütün ittifakların tarafı her ne olursa olsun, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını şahsım adına canı yürekten temenni ediyorum. Kalın sağlıcakla...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları