Üç gün sürecek yelken heyecanı başladı

Üç gün sürecek yelken heyecanı başladı
Yelken sezonunun merakla beklenen yarışlarından, 11. TAYK-Eker Olympos Regatta başladı. Moda-Tirilye-Moda etaplarında düzenlenen yarış, Moda Deniz Kulübü açıklarında 26 teknenin katılımıyla start aldı.

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) tarafından Eker Süt Ürünleri ana sponsorluğunda, Bursa Yelken Kulübü ve Moda Deniz Kulübü iş birliğinde düzenlenen 11. TAYK - Eker Olympos Regatta, 18 Ağustos akşamı Moda Deniz ÜçKulübü açıklarında start aldı.

Türkiye’de yelken sporu alanında merakla beklenen bir organizasyon haline gelen 11. TAYK - Eker Olympos Regatta ile 18 Ağustos’tan 20 Ağustos’a kadar üç gün sürecek bir yelken heyecanı yaşanacak. İstanbul’dan Bursa’ya uzanan yarışta, Marmara Denizi’nin değişen hava, rüzgâr ve dalga koşullarıyla mücadele eden yat yarışçıları kupanın sahibi olmaya çalışacak.

Moda Deniz Kulübü önünden 18 Ağustos Cuma akşamı saat 18.30'da verilen startın ardından, tekneler gece boyunca Marmara Denizi geçerek Tirilye’de finiş yapacak. TAYK-Eker Olympos Regatta, 19 Ağustos Cumartesi günü coğrafi güzellikleriyle Bursa'nın incisi olarak nitelendirilen Tirilye’deki Koy Yarışları ile devam edecek. 20 Ağustos Pazar günü Tirilye’den start verilecek yarış, Moda’da son bulacak.

aw011512-02.jpg

aw011512-03.jpg

aw011512-01.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.