Türkiye'ye karşı yapılmış bir haksızlık

Türkiye'ye karşı yapılmış bir haksızlık
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, ABD'nin uçuşlara yönelik elektronik cihaz kısıtlamasına ilişkin kararına, "Bu tutum Türkiye'ye karşı yapılmış bir haksızlıktır." dedi.

Türkiye'ye karşı yapılmış bir haksızlık

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Halk oylamasına giden süreçte, başta hükümet olmak üzere herkesin birbirini itham etmekle meşgul olduğunu ve vatandaşların "evetçiler" ve "hayırcılar" diye kamplara ayrıldığını savunan Karamollaoğlu, "Bu kamplara bağlı olanlar da karşılarındakileri dost diye değil, aynı ülkede yaşayan, aynı değerleri paylaşan, bu ülkenin varlığını, birliğini, bütünlüğünü korumayı hedef edinen insanlar değil, birbirlerinin acımasız düşmanı gibi görüyor, böyle yaftalıyorlar." ifadelerini kullandı.

"Referanduma gidenler hisleriyle değil düşünerek karar versinler"

Halk oylamasından "evet" ya da "hayır" çıkmasından çok ülkede huzuru sağlamanın önemli olduğunu vurgulayan Karamollaoğlu, "İnsanları kamplaştırdıktan sonra nasıl birleştireceksiniz?" diye sordu.

Karamollaoğlu, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle herkese bir davette bulunduğuna dikkati çekerek, "Referandum öncesi silahlarını herkes toprağa gömsün, referanduma gidenler hisleriyle değil düşünerek karar versinler." dedi.

"Türkiye'ye karşı yapılmış bir haksızlık"

"Batılı ülkelerin son zamanlarda Türkiye'yi adeta bir terör ülkesi olarak damgalamaya çalıştığına" işaret eden Karamollaoğlu, ABD'nin, Türkiye'nin de aralarında bulunduğu sekiz ülkeden direkt uçuşlara yönelik elektronik cihaz kısıtlamasına ilişkin kararına da tepki gösterdi.

Karamollaoğlu, seyahat edenlerin büyük kısmının iş adamı olduğuna dikkati çekerek, bu tutumun Türkiye'ye karşı yapılmış bir haksızlık olduğunu belirtti.  

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.